en ru
image image bg_history bg_history

Новини

 • ЗАД "Армеец" бе официален спонсор на най-големите първенства по киокушин в България

  ЗАД "Армеец" бе официален спонсор на най-големите първенства по киокушин в България

  За поредна година ЗАД "Армеец" подкрепи българския спорт като стана официален спонсор при провеждането на двете най-големи първенства по карате киокушин, които за пръв път се проведоха едновременно у нас във Варна. Второто европейко първенство за мъже, жени и ветерани и Шестото открито първенство за младежи и девойки на KWU се състояха в началото на декември в Двореца на културата и спорта в морската ни столица и събраха на едно място над 1000 състезатели от повече от 32 страни от цял свят. Националните състезатели за пореден път представиха България блестящо – след трудни и зрелищни битки бойците грабнаха редица медали. Българинът Кристиян Дойчев е новият европейски шампион по карате киокушин в категорията мъже до 85 килограма. След оспорвана битка срещу Гмен Арамян от Русия,  Кристиян  от националния отбор на  Българската карате киокушин федерация (БККФ)  спечели заслужено златото. Той завоюва победата след като съдиите отсъдиха равенство между двамата претенденти и дадоха двуминутно продължение,...

  Виж още
 • Армеец – основен спонсор на Първото KWU европейско първенство по карате киокушин

  Армеец – основен спонсор на Първото KWU европейско първенство по карате киокушин

  ЗАД „Армеец” беше основен спонсор на Първото KWU европейско първенство по карате киокушин за мъже и жени в категории, което се проведе под организацията на БККФ и KWU на 11 и 12 юни в Белград. Националните състезатели за пореден път представиха България блестящо – след трудни и зрелищни битки бойците от БККФ грабнаха: Александър Команов – златен медал в кат. до 85 кг; Дилян Николов (до..

  Виж още
 • Армеец е първият „Застраховател за обществото“ в България

  Армеец е първият „Застраховател за обществото“ в България

  На официална церемония по случай Деня на застрахователя 1 октомври, в София Лайв Клуб бяха връчени наградите на конкурса „Застрахователи за обществото 2015“. Проектът на Армеец „Родолюбие“ спечели първо място. Отличието получи изпълнителният директор на дружеството Цветанка Крумова. С еднакъв брой гласове бе номинирана кампанията „Не си сам на пътя“ на “ДЗИ-Общо застраховане” ЕАД. На II-ро и..

  Виж още
 • Армеец стана любима марка в категория "Застрахователни компании и брокери"

  Армеец стана любима марка в категория "Застрахователни компании и брокери"

  В класацията "Любимите марки" ЗАД Армеец стана любима марка на потребителите в категория "Застрахователни компании и брокери" за 2015г. През тази година дружеството бе номинирано и в категорията „Любима българска марка“. Във финалния етап ЗАД Армеец бе предпочетено пред ЗАД "Виктория" и SDI застрахователен брокер. Класацията "Любимите марки" е единствена по рода си потребителска класация в..

  Виж още
 • Десет златни медала за България на Европейското първенство по киокушин

  Десет златни медала за България на Европейското първенство по киокушин

  На 16 и 17 май се проведе Европейско първенство по карате киокушин в Естония на KWF (Kyokushin World Federation) за юноши, девойки, мъже и жени. Българската карате киокушин федерация, подкрепена от традиционния си спонсор ЗАД Армеец, участва с голяма група бойци, които имаха важната задача да затвърдят мястото ни сред елита на Европа в този спорт. Националните състезатели по карате киокушин..

  Виж още
 • Армеец спечели две награди в Застраховател на годината 2014

  Армеец спечели две награди в Застраховател на годината 2014

  На 14.05.2015 г. на официална церемония в Кемпински хотел Маринела в София престижната награда “Застраховател на годината 2014” за най-динамично развиващо се застрахователно дружество за 2014 г. бе връчена на изпълнителния директор на ЗАД „Армеец“ Румен Георгиев. Дружеството бе отличено с високия приз на база пазарен дял, технически и финансови резултати и платени обезщетения. 2014 г. е..

  Виж още
 • ЗАД Армеец е официален застраховател на „Ваканция & Спа Експо“

  ЗАД Армеец е официален застраховател на „Ваканция & Спа Експо“

  ЗАД Армеец е официален застраховател на 32-рото издание на международната туристическа борса „Ваканция & СПА Експо“, която се провежда от 12 до 14 февруари в Интер Експо Център в гр. София под надслов „В България всичко е туризъм”. Армеец е представен със собствен щанд, където участниците и посетителите могат да получат компетентна информация за застрахователните туристическите продукти на..

  Виж още
Зареждане