en ru
image image bg_history bg_history

Новини

 • Първата бойна гала вечер SENSHI във Варна с подкрепата на ЗАД "Армеец"

  Първата бойна гала вечер SENSHI във Варна с подкрепата на ЗАД "Армеец"

  Първата бойна гала вечер SENSHI вдигна на крака стотици в Двореца на културата и спорта във Варна   При изключителен интерес и с триумф за България приключи първата професионална бойна гала вечер от серията спортни двубои SENSHI, която се организира с подкрепата на ЗАД „Армеец“. Пред препълнена зала „Конгреса“ в Двореца на културата и спорта във Варна Християн Корунчев спечели..

  Виж още
 • ЗАД "Армеец" бе официален спонсор на най-големите първенства по киокушин в България

  ЗАД "Армеец" бе официален спонсор на най-големите първенства по киокушин в България

  За поредна година ЗАД "Армеец" подкрепи българския спорт като стана официален спонсор при провеждането на двете най-големи първенства по карате киокушин, които за пръв път се проведоха едновременно у нас във Варна. Второто европейко първенство за мъже, жени и ветерани и Шестото открито първенство за младежи и девойки на KWU се състояха в началото на декември в Двореца на културата и спорта в..

  Виж още
 • Армеец – основен спонсор на Първото KWU европейско първенство по карате киокушин

  Армеец – основен спонсор на Първото KWU европейско първенство по карате киокушин

  ЗАД „Армеец” беше основен спонсор на Първото KWU европейско първенство по карате киокушин за мъже и жени в категории, което се проведе под организацията на БККФ и KWU на 11 и 12 юни в Белград. Националните състезатели за пореден път представиха България блестящо – след трудни и зрелищни битки бойците от БККФ грабнаха: Александър Команов – златен медал в кат. до 85 кг; Дилян Николов (до..

  Виж още
 • Армеец е първият „Застраховател за обществото“ в България

  Армеец е първият „Застраховател за обществото“ в България

  На официална церемония по случай Деня на застрахователя 1 октомври, в София Лайв Клуб бяха връчени наградите на конкурса „Застрахователи за обществото 2015“. Проектът на Армеец „Родолюбие“ спечели първо място. Отличието получи изпълнителният директор на дружеството Цветанка Крумова. С еднакъв брой гласове бе номинирана кампанията „Не си сам на пътя“ на “ДЗИ-Общо застраховане” ЕАД. На II-ро и..

  Виж още
 • Армеец стана любима марка в категория "Застрахователни компании и брокери"

  Армеец стана любима марка в категория "Застрахователни компании и брокери"

  В класацията "Любимите марки" ЗАД Армеец стана любима марка на потребителите в категория "Застрахователни компании и брокери" за 2015г. През тази година дружеството бе номинирано и в категорията „Любима българска марка“. Във финалния етап ЗАД Армеец бе предпочетено пред ЗАД "Виктория" и SDI застрахователен брокер. Класацията "Любимите марки" е единствена по рода си потребителска класация в..

  Виж още
 • Десет златни медала за България на Европейското първенство по киокушин

  Десет златни медала за България на Европейското първенство по киокушин

  На 16 и 17 май се проведе Европейско първенство по карате киокушин в Естония на KWF (Kyokushin World Federation) за юноши, девойки, мъже и жени. Българската карате киокушин федерация, подкрепена от традиционния си спонсор ЗАД Армеец, участва с голяма група бойци, които имаха важната задача да затвърдят мястото ни сред елита на Европа в този спорт. Националните състезатели по карате киокушин..

  Виж още
Зареждане