en ru
image bg_history

Новини

 • Армеец – основен спонсор на Първото KWU европейско първенство по карате киокушин

  Армеец – основен спонсор на Първото KWU европейско първенство по карате киокушин

  ЗАД „Армеец” беше основен спонсор на Първото KWU европейско първенство по карате киокушин за мъже и жени в категории, което се проведе под организацията на БККФ и KWU на 11 и 12 юни в Белград. Националните състезатели за пореден път представиха България блестящо – след трудни и зрелищни битки бойците от БККФ грабнаха: Александър Команов – златен медал в кат. до 85 кг; Дилян Николов (до..

  Виж още
 • Армеец е първият „Застраховател за обществото“ в България

  Армеец е първият „Застраховател за обществото“ в България

  На официална церемония по случай Деня на застрахователя 1 октомври, в София Лайв Клуб бяха връчени наградите на конкурса „Застрахователи за обществото 2015“. Проектът на Армеец „Родолюбие“ спечели първо място. Отличието получи изпълнителният директор на дружеството Цветанка Крумова. С еднакъв брой гласове бе номинирана кампанията „Не си сам на пътя“ на “ДЗИ-Общо застраховане” ЕАД. На II-ро и..

  Виж още
 • Армеец стана любима марка в категория "Застрахователни компании и брокери"

  Армеец стана любима марка в категория "Застрахователни компании и брокери"

  В класацията "Любимите марки" ЗАД Армеец стана любима марка на потребителите в категория "Застрахователни компании и брокери" за 2015г. През тази година дружеството бе номинирано и в категорията „Любима българска марка“. Във финалния етап ЗАД Армеец бе предпочетено пред ЗАД "Виктория" и SDI застрахователен брокер. Класацията "Любимите марки" е единствена по рода си потребителска класация в..

  Виж още
 • Десет златни медала за България на Европейското първенство по киокушин

  Десет златни медала за България на Европейското първенство по киокушин

  На 16 и 17 май се проведе Европейско първенство по карате киокушин в Естония на KWF (Kyokushin World Federation) за юноши, девойки, мъже и жени. Българската карате киокушин федерация, подкрепена от традиционния си спонсор ЗАД Армеец, участва с голяма група бойци, които имаха важната задача да затвърдят мястото ни сред елита на Европа в този спорт. Националните състезатели по карате киокушин..

  Виж още
 • Армеец спечели две награди в Застраховател на годината 2014

  Армеец спечели две награди в Застраховател на годината 2014

  На 14.05.2015 г. на официална церемония в Кемпински хотел Маринела в София престижната награда “Застраховател на годината 2014” за най-динамично развиващо се застрахователно дружество за 2014 г. бе връчена на изпълнителния директор на ЗАД „Армеец“ Румен Георгиев. Дружеството бе отличено с високия приз на база пазарен дял, технически и финансови резултати и платени обезщетения. 2014 г. е..

  Виж още
 • ЗАД Армеец е официален застраховател на „Ваканция & Спа Експо“

  ЗАД Армеец е официален застраховател на „Ваканция & Спа Експо“

  ЗАД Армеец е официален застраховател на 32-рото издание на международната туристическа борса „Ваканция & СПА Експо“, която се провежда от 12 до 14 февруари в Интер Експо Център в гр. София под надслов „В България всичко е туризъм”. Армеец е представен със собствен щанд, където участниците и посетителите могат да получат компетентна информация за застрахователните туристическите продукти на..

  Виж още
Зареждане