en ru
image

Новини

previous page
next page
 • ЗАД „Армеец“ и ролята на застраховките на конференция „Здраве и безопасност на работното място“

  ЗАД „Армеец“ и ролята на застраховките на конференция „Здраве и безопасност на работното място“

  Каква е ролята на застраховката при злополука на работното място и защо превенцията трябва да бъде водещ приоритет за работодателите – на тези и още въпроси отговори Силвия Георгиева от дирекция „Рисково застраховане“ в ЗАД „Армеец“ по време на конференцията „Здраве и безопасност на работното място“. Събитието, което се организира от индустриален клъстер „Средногорие“, се проведе на 12 октомври 2017 година в Интер Експо център. Конференцията събра на едно място представители на индустриални предприятия, технологични и инженерингови компании, експерти в индустриалния сектор, екологичната безопасност, устойчивото развитие и много други, които представиха добри практики и съвременни политики за осигуряване на безопасна и благоприятна работна среда, чрез ефективно въвеждане на действия за превенция на риска при работа. Експертът от ЗАД „Армеец“ изнесе презентация на тема „Превенцията има значение. Ролята на застраховката при злополука на работното място“, в която представи параметрите и ползите за...

  Виж още
 • 16 соколчета са разселени от началото на годината по проект „Завръщане на ловния сокол в България“

  16 соколчета са разселени от началото на годината по проект „Завръщане на ловния сокол в България“

  От началото на годината в Старозагорско са разселени 16 ловни сокола благодарение на проекта „Завръщане на ловния сокол в България“. Последните 7 малки керкенеза бяха освободени в събота по време на тържественото закриване на полевия сезон на проекта в село Малко Кадиево. От 2012-та година насам ЗАД „Армеец“ финансира инициативата „Завръщане на ловния сокол в България“, с която да се увеличи популацията на величествените птици, а спасителният център за диви животни „Зелени Балкани“ се грижи за отглеждането и разселването им. Резултатът е налице. Досега в центъра, и с финансовата помощ на застрахователното дружество, са отгледани и разселени над 80 ловни сокола. В средата на май представители на ЗАД „Армеец“ посетиха спасителния център и пуснаха на свобода соколчетата Арго, Ирис, Полет, Вихър и Огън . Те бяха излюпени през април и са втората група, която се разселва за 2017-та година.

  Виж още
 • Първият интегриран офис на ЗАД „Армеец“ отвори врати в гр. Бургас

  Първият интегриран офис на ЗАД „Армеец“ отвори врати в гр. Бургас

  Отвори врати първият в страната интегриран офис на ЗАД „Армеец“, Централна кооперативна банка, националния превозвач „България Ер“, пенсионно-осигурително акционерно дружество „ЦКБ-Сила“ и животозастрахователно акционерно дружество „ЦКБ-Живот“. Той се намира в гр. Бургас и в него за пръв път клиентите ще могат да се възползват от различни услуги предлагани на едно място, като сключване на застраховки, закупуване на самолетни билети, банкиране, сключване на пенсионни осигуровки и други. „Искаме да осигурим на нашите клиенти пълния комплекс от услуги, който ние и компаниите от нашата група предлагаме. Това е пилотният ни офис и е първата крачка към развитието на един по-голям проект, с който предстои да открием още интегрирани офиси в страната и да осигурим на клиентите допълнително удобство.“, заяви при откриването на новия офис Константин Велев – изпълнителен директор в ЗАД „Армеец“. В следващите две години предстои да бъдат разкрити още интегрирани офиси в по-големите градове в страната.

  Виж още
 • Спасителен център „Зелени Балкани“ и ЗАД „Армеец“ пуснаха на свобода 5 малки ловни соколчета

  Спасителен център „Зелени Балкани“ и ЗАД „Армеец“ пуснаха на свобода 5 малки ловни соколчета

  Спасителният център за диви животни „Зелени Балкани“ и застрахователното дружество „Армеец“ пуснаха на свобода 5 малки ловни соколчета. Арго, Ирис, Полет, Вихър и Огън са имената на птиците, които потеглиха към адаптационните волиери в гората край Стара Загора. Те бяха излюпени в центъра през април и са втората група, която се разселва за 2017-та година. Освобождаването на 5-те млади птици е част от проекта „Завръщането на ловния сокол в България“, който се подкрепя и финансира от „Армеец“ от 2012-та година насам. От тогава досега със съдействието на застрахователното дружество, „Зелени Балкани“ са отгледали и освободили в природата над 60 млади птици. Тази година предстои спасителният център да пусне на свобода още 13 ловни соколчета. Планът им е всяка година да разселват по 20 птици по проекта „Завръщането на ловния сокол в България“.

  Виж още
 • Каратисти и ученици отпразнуваха деня на детето с открита тренировка по карате киокушин

  Каратисти и ученици отпразнуваха деня на детето с открита тренировка по карате киокушин

  Каратисти от столичния клуб по киокушин „Армеец“ и първокласници от 119-о СУ „Академик Михаил Арнаудов“ отпразнуваха Деня на детето с открита тренировка по бойното изкуство. Десетки деца се събраха на Голямата поляна в Южния парк и упражниха демонстрации и бойни техники от карате киокушин. Урокът започна с разгрявка, а след това на малките бяха показани основни удари, характерни за киокушин...

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ подкрепи кариерното развитие на студентите с участие на панаира „Кариера УНСС 2017“

  ЗАД „Армеец“ подкрепи кариерното развитие на студентите с участие на панаира „Кариера УНСС 2017“

  Застрахователно дружество „Армеец“ подкрепи кариерното развитие на студентите с участието си на панаира „Кариери УННС 2017“ и полезни съвети към младите, които търсят работа или стаж по специалността си. Студентите, които посетиха щанда на „Армеец“, проявиха най-голям интерес към свободните позиции на дружеството в дирекциите „Автомобилно застраховане“ и „Ликвидация и регресии“...

  Виж още
 • Денонощно обслужване на 5 езика за използващи туристически застраховки - вече и през Viber Call!

  Денонощно обслужване на 5 езика за използващи туристически застраховки - вече и през Viber Call!

  За тези от Вас, които пътуват активно и използват застраховки „Помощ при пътуване в чужбина“, „Туристическа застраховка“, „Медицинска застраховка за чужденци в България“, бихме искали да Ви информираме, че при настъпило застрахователно събитие в страната и чужбина вече ще може да се свържете с Асистанс компанията и чрез обаждане през приложението  Viber  на телефон +359 897 33 77 07 напълно..

  Виж още
 • Излюпиха се първите ловни соколчета за 2017 година

  Излюпиха се първите ловни соколчета за 2017 година

  Първите ловни соколчета за 2017 година се излюпиха преди броени дни. Това съобщиха от спасителния център „Зелени Балкани“, които благодарение на финансовата подкрепа на застрахователно дружество „Армеец“ работят по проекта „Завръщане на ловния сокол в България“. Новоизлюпените птици са 3 на брой, а техни родителите са двойката соколи Ромео и Жулиета. „Бащата, Ромео, е най-възрастната птица..

  Виж още
 • ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

  ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

  На 3 февруари 2017 г. Комисията за финансов надзор (КФН) обяви резултатите от прегледа на балансите на застрахователните дружества в България към 30 юни 2016 г. Резултатите потвърдиха финансовата стабилност на ЗАД „Армеец“. Прегледът на балансите на Дружеството бе извършен от независимия външен проверяващ КПМГ, Румъния. Както е посочено в обобщения доклад на ръководителя на проекта за..

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ покрива капиталовите изисквания по Директива Платежоспособност II

  ЗАД „Армеец“ покрива капиталовите изисквания по Директива Платежоспособност II

  Уважаеми клиенти и партньори,   На 3 февруари 2017 г. Комисията за финансов надзор (КФН) обяви резултатите от прегледа на балансите на застрахователните дружества в България към 30 юни 2016 г. Резултатите потвърдиха финансовата стабилност на ЗАД „Армеец“. Прегледът на балансите на Дружеството бе извършен от независимия външен проверяващ КПМГ, Румъния. Както е посочено в обобщения..

  Виж още
Зареждане