en ru
image image

Новини

previous page
next page
 • Денонощно обслужване на 5 езика за използващи туристически застраховки - вече и през Viber Call!

  Денонощно обслужване на 5 езика за използващи туристически застраховки - вече и през Viber Call!

  За тези от Вас, които пътуват активно и използват застраховки „Помощ при пътуване в чужбина“, „Туристическа застраховка“, „Медицинска застраховка за чужденци в България“, бихме искали да Ви информираме, че при настъпило застрахователно събитие в страната и чужбина вече ще може да се свържете с Асистанс компанията и чрез обаждане през приложението  Viber  на телефон +359 897 33 77 07 напълно безплатно! Напомняме, че обслужването е денонощно и за Ваше улеснение се осъществява на пет езика: български, английски, френски, руски и немски.  

  Виж още
 • Излюпиха се първите ловни соколчета за 2017 година

  Излюпиха се първите ловни соколчета за 2017 година

  Първите ловни соколчета за 2017 година се излюпиха преди броени дни. Това съобщиха от спасителния център „Зелени Балкани“, които благодарение на финансовата подкрепа на застрахователно дружество „Армеец“ работят по проекта „Завръщане на ловния сокол в България“. Новоизлюпените птици са 3 на брой, а техни родителите са двойката соколи Ромео и Жулиета. „Бащата, Ромео, е най-възрастната птица от всички ловни соколи в центъра – на цели 23 години. Въпреки това, обаче, той и половинката му и до сега са най-успешната двойка ловни соколи при нас. Тази година имат общо 5 яйца, за които се грижат. Екипът на проект „Завръщане на ловния сокол в България“ се надява, че и останалите 2 в мътилото ще се излюпят успешно“, съобщават от „Зелени Балкани“. Към момента в спасителния център има 4 размножаващи се двойки ловни соколи, които имат общо 22 яйца. В началото на годината от „Зелени Балкани“ се похвалиха, че благодарение на съвместния проект със ЗАД „Армеец“ през 2016 г. са успели да разселят и освободят 45 млади...

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ покрива капиталовите изисквания по Директива Платежоспособност II

  ЗАД „Армеец“ покрива капиталовите изисквания по Директива Платежоспособност II

  Уважаеми клиенти и партньори,   На 3 февруари 2017 г. Комисията за финансов надзор (КФН) обяви резултатите от прегледа на балансите на застрахователните дружества в България към 30 юни 2016 г. Резултатите потвърдиха финансовата стабилност на ЗАД „Армеец“. Прегледът на балансите на Дружеството бе извършен от независимия външен проверяващ КПМГ, Румъния. Както е посочено в обобщения доклад на ръководителя на проекта за преглед Ърнст енд Янг, Гърция, както и в прессъобщението на КФН, при прилагане на единен подход за оценка на балансите ЗАД „Армеец“ покрива капиталовите изисквания по Директива Платежосопособност II и Кодекса за застраховането. Дружеството покрива минималното капиталово изискване за платежособност с 288%, поради което към него не се предвиждат никакви надзорни мерки от страна на КФН. В хода на прегледа акционерите и ръководството на ЗАД „Армеец“ предприеха мерки за допълнително засилване на капиталовата му позиция като увеличиха собствените средства с 20 милиона лева. Положителният...

  Виж още
 • 33 ловни соколчета са отгледани и разселени с проекта „Завръщане на ловния сокол в България“

  33 ловни соколчета са отгледани и разселени с проекта „Завръщане на ловния сокол в България“

  Големи успехи бележи инициативата „Завръщане на ловния сокол в България“. До 2016 година са отгледани и освободени 45 млади ловни соколчета на територията на страната, като 33 от тях са излюпени и отгледани в спасителния център на „Зелени Балкани“. През тази година се очаква да се излюпят още птици от изчезващия вид, а преди дни е започнал и размножнителният им сезон. Това съобщиха от „Зелени Балкани“, които с подкрепата на застрахователното дружество „Армеец“, работят по програмата. От центъра са успели да подготвят и ремонтират гнездата на птиците, преди стартирането на сезона за размножаване. Чакълената настилка на 19 гнездилки в общо 8 клетки е изцяло сменена. Ремонтирани са и някои от дъските, основите и стените на гнездата, като по този начин се гарантира сигурността на малките соколчета след излюпването им. В миналото ловният сокол е бил един от най-често срещаните видове птици в Лудогорието, Добруджа и по Дунав, като стотици двойки са гнездили в страната ни. В средата на ХХ век обаче...

  Виж още
 • ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

  ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

  На 3 февруари 2017 г. Комисията за финансов надзор (КФН) обяви резултатите от прегледа на балансите на застрахователните дружества в България към 30 юни 2016 г. Резултатите потвърдиха финансовата стабилност на ЗАД „Армеец“. Прегледът на балансите на Дружеството бе извършен от независимия външен проверяващ КПМГ, Румъния. Както е посочено в обобщения доклад на ръководителя на проекта за..

  Виж още
 • Коледен турнир с подкрепата на ЗАД „Армеец“ зарадва над 400 деца в риск

  Коледен турнир с подкрепата на ЗАД „Армеец“ зарадва над 400 деца в риск

  Националният шампионат за деца и младежи в риск зарадва предколедно стотици участници с много спорт и незабравими емоции. 26-ото издание на събитието, организирано от Българската спортна федерация за деца лишени от родителски грижи (БСФДЛРГ) и подкрепено от ЗАД „Армеец“, се проведе на 12 декември в зала „Арена Армеец“ под мотото „Спортът достъпен за всички деца“. Първенството събра на едно..

  Виж още
 • 5 години отбеляза Агенция Армеец „Пловдив 6“

  5 години отбеляза Агенция Армеец „Пловдив 6“

  На 3 ноември т.г. Агенция Армеец „Пловдив 6“ отпразнува своята 5 годишнина. На изискано парти в гр. Пловдив, екипът на агенцията отбеляза празника с колеги, бизнес партньори и близки приятели. Домакинът на събитието Димитър Ивановски използва случая да изрази своята благодарност към всички допринесли за развитието на компанията през изминалия период, сподели гордостта си от постигнатите..

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ стартира информационна кампания, посветена на зacтpaxoвaтeлнaта култура

  ЗАД „Армеец“ стартира информационна кампания, посветена на зacтpaxoвaтeлнaта култура

  ЗАД „Армеец“ стартира кампания, посветена на всичко, което потребителите трябва да знаят зa зacтpaxoвaнeтo и видoвeтe застраховки, зa функциите и знaчeниeтo нa зacтpaxoвaнeтo, зa пoлзaтa oт нeгo и зa зacтpaxoвaтeлнитe пpoдукти, които се пpeдлaгaт от компанията. Инициативата е насочена към обществото. Целта ѝ е да подобри застрахователната култура на потребителите, така че те винаги да..

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ с нов ръководен екип

  ЗАД „Армеец“ с нов ръководен екип

  Уважаеми колеги, партньори и клиенти, От името на Управителния съвет на Застрахователно акционерно дружество „Армеец“ Ви информираме, че г-н Миролюб Иванов, г-н Константин Велев, г-жа Диана Манева и г-жа Вася Кокинова застават начело на компанията като изпълнителни директори и членове на Управителния съвет. Съобразно изискванията на новия застрахователен кодекс, изпълнителните директори ще..

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ благодари на своите партньори с грандиозно шоу по повод 20-годишния си юбилей

  ЗАД „Армеец“ благодари на своите партньори с грандиозно шоу по повод 20-годишния си юбилей

  Група „Фондацията“, квартет „Интро“ и ансабълът и оркестърът на Гвардейската армия превърнаха събитието по повод 20-я рожден ден на ЗАД „Армееец“ в истински празник за над 500 партньори, клиенти, служители и приятели на компанията. Годишнината от създаването на застрахователното дружество беше отпразнувана в зала Арена Армеец вечерта на 19 май. Заедно със ЗАД „Армеец“ юбилея отбелязаха водещи..

  Виж още
Зареждане