en ru
image image

Новини

previous page
next page
 • Спасителен център „Зелени Балкани“ и ЗАД „Армеец“ пуснаха на свобода 5 малки ловни соколчета

  Спасителен център „Зелени Балкани“ и ЗАД „Армеец“ пуснаха на свобода 5 малки ловни соколчета

  Спасителният център за диви животни „Зелени Балкани“ и застрахователното дружество „Армеец“ пуснаха на свобода 5 малки ловни соколчета. Арго, Ирис, Полет, Вихър и Огън са имената на птиците, които потеглиха към адаптационните волиери в гората край Стара Загора. Те бяха излюпени в центъра през април и са втората група, която се разселва за 2017-та година. Освобождаването на 5-те млади птици е част от проекта „Завръщането на ловния сокол в България“, който се подкрепя и финансира от „Армеец“ от 2012-та година насам. От тогава досега със съдействието на застрахователното дружество, „Зелени Балкани“ са отгледали и освободили в природата над 60 млади птици. Тази година предстои спасителният център да пусне на свобода още 13 ловни соколчета. Планът им е всяка година да разселват по 20 птици по проекта „Завръщането на ловния сокол в България“.

  Виж още
 • Денонощно обслужване на 5 езика за използващи туристически застраховки - вече и през Viber Call!

  Денонощно обслужване на 5 езика за използващи туристически застраховки - вече и през Viber Call!

  За тези от Вас, които пътуват активно и използват застраховки „Помощ при пътуване в чужбина“, „Туристическа застраховка“, „Медицинска застраховка за чужденци в България“, бихме искали да Ви информираме, че при настъпило застрахователно събитие в страната и чужбина вече ще може да се свържете с Асистанс компанията и чрез обаждане през приложението  Viber  на телефон +359 897 33 77 07 напълно безплатно! Напомняме, че обслужването е денонощно и за Ваше улеснение се осъществява на пет езика: български, английски, френски, руски и немски.  

  Виж още
 • Излюпиха се първите ловни соколчета за 2017 година

  Излюпиха се първите ловни соколчета за 2017 година

  Първите ловни соколчета за 2017 година се излюпиха преди броени дни. Това съобщиха от спасителния център „Зелени Балкани“, които благодарение на финансовата подкрепа на застрахователно дружество „Армеец“ работят по проекта „Завръщане на ловния сокол в България“. Новоизлюпените птици са 3 на брой, а техни родителите са двойката соколи Ромео и Жулиета. „Бащата, Ромео, е най-възрастната птица от всички ловни соколи в центъра – на цели 23 години. Въпреки това, обаче, той и половинката му и до сега са най-успешната двойка ловни соколи при нас. Тази година имат общо 5 яйца, за които се грижат. Екипът на проект „Завръщане на ловния сокол в България“ се надява, че и останалите 2 в мътилото ще се излюпят успешно“, съобщават от „Зелени Балкани“. Към момента в спасителния център има 4 размножаващи се двойки ловни соколи, които имат общо 22 яйца. В началото на годината от „Зелени Балкани“ се похвалиха, че благодарение на съвместния проект със ЗАД „Армеец“ през 2016 г. са успели да разселят и освободят 45 млади...

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ подкрепи кариерното развитие на студентите с участие на панаира „Кариера УНСС 2017“

  ЗАД „Армеец“ подкрепи кариерното развитие на студентите с участие на панаира „Кариера УНСС 2017“

  Застрахователно дружество „Армеец“ подкрепи кариерното развитие на студентите с участието си на панаира „Кариери УННС 2017“ и полезни съвети към младите, които търсят работа или стаж по специалността си. Студентите, които посетиха щанда на „Армеец“, проявиха най-голям интерес към свободните позиции на дружеството в дирекциите „Автомобилно застраховане“ и „Ликвидация и регресии“...

  Виж още
 • ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

  ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

  На 3 февруари 2017 г. Комисията за финансов надзор (КФН) обяви резултатите от прегледа на балансите на застрахователните дружества в България към 30 юни 2016 г. Резултатите потвърдиха финансовата стабилност на ЗАД „Армеец“. Прегледът на балансите на Дружеството бе извършен от независимия външен проверяващ КПМГ, Румъния. Както е посочено в обобщения доклад на ръководителя на проекта за..

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ покрива капиталовите изисквания по Директива Платежоспособност II

  ЗАД „Армеец“ покрива капиталовите изисквания по Директива Платежоспособност II

  Уважаеми клиенти и партньори,   На 3 февруари 2017 г. Комисията за финансов надзор (КФН) обяви резултатите от прегледа на балансите на застрахователните дружества в България към 30 юни 2016 г. Резултатите потвърдиха финансовата стабилност на ЗАД „Армеец“. Прегледът на балансите на Дружеството бе извършен от независимия външен проверяващ КПМГ, Румъния. Както е посочено в обобщения..

  Виж още
 • 33 ловни соколчета са отгледани и разселени с проекта „Завръщане на ловния сокол в България“

  33 ловни соколчета са отгледани и разселени с проекта „Завръщане на ловния сокол в България“

  Големи успехи бележи инициативата „Завръщане на ловния сокол в България“. До 2016 година са отгледани и освободени 45 млади ловни соколчета на територията на страната, като 33 от тях са излюпени и отгледани в спасителния център на „Зелени Балкани“. През тази година се очаква да се излюпят още птици от изчезващия вид, а преди дни е започнал и размножнителният им сезон. Това съобщиха от „Зелени..

  Виж още
 • Коледен турнир с подкрепата на ЗАД „Армеец“ зарадва над 400 деца в риск

  Коледен турнир с подкрепата на ЗАД „Армеец“ зарадва над 400 деца в риск

  Националният шампионат за деца и младежи в риск зарадва предколедно стотици участници с много спорт и незабравими емоции. 26-ото издание на събитието, организирано от Българската спортна федерация за деца лишени от родителски грижи (БСФДЛРГ) и подкрепено от ЗАД „Армеец“, се проведе на 12 декември в зала „Арена Армеец“ под мотото „Спортът достъпен за всички деца“. Първенството събра на едно..

  Виж още
 • 5 години отбеляза Агенция Армеец „Пловдив 6“

  5 години отбеляза Агенция Армеец „Пловдив 6“

  На 3 ноември т.г. Агенция Армеец „Пловдив 6“ отпразнува своята 5 годишнина. На изискано парти в гр. Пловдив, екипът на агенцията отбеляза празника с колеги, бизнес партньори и близки приятели. Домакинът на събитието Димитър Ивановски използва случая да изрази своята благодарност към всички допринесли за развитието на компанията през изминалия период, сподели гордостта си от постигнатите..

  Виж още
Зареждане