en ru
image image

Новини

previous page
next page
 • 5 години отбеляза Агенция Армеец „Пловдив 6“

  5 години отбеляза Агенция Армеец „Пловдив 6“

  На 3 ноември т.г. Агенция Армеец „Пловдив 6“ отпразнува своята 5 годишнина. На изискано парти в гр. Пловдив, екипът на агенцията отбеляза празника с колеги, бизнес партньори и близки приятели. Домакинът на събитието Димитър Ивановски използва случая да изрази своята благодарност към всички допринесли за развитието на компанията през изминалия период, сподели гордостта си от постигнатите резултати и благодари на ръководството на ЗАД Армеец, на посредниците и клиентите за успешното сътрудничество. Признание за работата му като управител и приноса в развитието на компанията отправиха от ръководството на дружеството. Програмата включваше музика и танци, съчетани с изискани специалитети и напитки, и тортата с марката Армеец превърнаха вечерта в истински празник за всички присъстващи.

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ с нов ръководен екип

  ЗАД „Армеец“ с нов ръководен екип

  Уважаеми колеги, партньори и клиенти, От името на Управителния съвет на Застрахователно акционерно дружество „Армеец“ Ви информираме, че г-н Миролюб Иванов, г-н Константин Велев, г-жа Диана Манева и г-жа Вася Кокинова застават начело на компанията като изпълнителни директори и членове на Управителния съвет. Съобразно изискванията на новия застрахователен кодекс, изпълнителните директори ще поемат определени ресори в дружеството, а именно г-н Иванов – дейността, свързана с финансовите отношения, вътрешния контрол и одит; г-н Велев – с автомобилното застраховане, свързаното с него продуктово развитие, както и ликвидационната дейност; г-жа Манева – застрахователната дейност по класовете застраховки, различни от автомобилното застраховане, както и презастрахователната дейност на дружеството;  г-жа Кокинова – дейностите, свързани с правното обслужване на застрахователната, презастрахователната и ликвидационната дейност в дружеството. Миролюб Иванов е завършил счетоводство и контрол в УНСС, гр. София....

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ благодари на своите партньори с грандиозно шоу по повод 20-годишния си юбилей

  ЗАД „Армеец“ благодари на своите партньори с грандиозно шоу по повод 20-годишния си юбилей

  Група „Фондацията“, квартет „Интро“ и ансабълът и оркестърът на Гвардейската армия превърнаха събитието по повод 20-я рожден ден на ЗАД „Армееец“ в истински празник за над 500 партньори, клиенти, служители и приятели на компанията. Годишнината от създаването на застрахователното дружество беше отпразнувана в зала Арена Армеец вечерта на 19 май. Заедно със ЗАД „Армеец“ юбилея отбелязаха водещи фигури от бизнеса, банкери, застрахователи, както и представители на светския елит. Като част от празничната програма ЗАД „Армеец“ отличи служителите си с най-дългогодишен стаж - Юлия Станева, Тамара Руменова и Нели Христова, а в знак на благодарност към партньорите и клиентите домакините подариха специален плакет на всеки гост. „Празничното събитие по повод 20-годишния юбилей на „Армеец“ е преди всичко израз на признателност към нашите колеги, брокери, партньори. Благодаря Ви, че допринесохте компанията да се нареди сред лидерите в застраховането днес, както и да заслужи десетките професионални признания...

  Виж още
 • ЗАД „Армеец” спечели приза Застраховател на годината за 2015 година

  ЗАД „Армеец” спечели приза Застраховател на годината за 2015 година

  Застрахователна компания „Армеец“ е „Застраховател на годината“ за 2015 година. Признанитето идва в навечерението на празника по повод 20-годишния юбилей на дружеството. ЗАД „Армеец” спечели приза в конкуренция с „Алианц България” и „ДЗИ Общо застраховане”, които се класираха на второ място в категория „Общо застраховане“, а „Лев Инс“ зае третото място. Традиционно победителите се определят от експертно жури, съставено от представители на организаторите, по предварително анонсирани обективни критерии като пазарен дял, платени обезщетения, акумулирани премии и др.   Статуетката прие изпълнителният директор на ЗАД „Армеец“ Цветанка Крумова. „Тази награда е още едно доказателство, че професионализмът и отношението към клиентите са най-важните предпоставки за успех в сектора на застраховането. Гордея се с екипа на ЗАД „Армеец”, благодарение на когото непрекъснато увеличаваме дела си на пазара и вече се утвърдихме като най-динамично развиващата се компания в бранша“, коментира тя.   „Армеец“...

  Виж още
 • Коледен турнир с подкрепата на ЗАД „Армеец“ зарадва над 400 деца в риск

  Коледен турнир с подкрепата на ЗАД „Армеец“ зарадва над 400 деца в риск

  Националният шампионат за деца и младежи в риск зарадва предколедно стотици участници с много спорт и незабравими емоции. 26-ото издание на събитието, организирано от Българската спортна федерация за деца лишени от родителски грижи (БСФДЛРГ) и подкрепено от ЗАД „Армеец“, се проведе на 12 декември в зала „Арена Армеец“ под мотото „Спортът достъпен за всички деца“. Първенството събра на едно..

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ стартира информационна кампания, посветена на зacтpaxoвaтeлнaта култура

  ЗАД „Армеец“ стартира информационна кампания, посветена на зacтpaxoвaтeлнaта култура

  ЗАД „Армеец“ стартира кампания, посветена на всичко, което потребителите трябва да знаят зa зacтpaxoвaнeтo и видoвeтe застраховки, зa функциите и знaчeниeтo нa зacтpaxoвaнeтo, зa пoлзaтa oт нeгo и зa зacтpaxoвaтeлнитe пpoдукти, които се пpeдлaгaт от компанията. Инициативата е насочена към обществото. Целта ѝ е да подобри застрахователната култура на потребителите, така че те винаги да..

  Виж още
 • 20 години ЗАД "Армеец"

  20 години ЗАД "Армеец"

  Уважаеми клиенти, партньори и служители,   За нас е удоволствие да Ви съобщим, че на 11 април 2016 година Застрахователно акционерно дружество „Армеец” празнува 20 години от своето създаване.   С гордост можем да заявим, че усилената ни работа през изминалото време ни донесе развитие, постижения и удовлетворение.   След приватизацията през 2002 г. ЗАД „Армеец” се утвърди като..

  Виж още
 • Армеец отново лидер в общото застраховане

  Армеец отново лидер в общото застраховане

  Съгласно предварителните данни на КФН към края на месец декември 2015г. ЗАД „Армеец“ запазва лидерска позиция на общозастрахователния пазар с дял 13,2%, премиен приход от над 207 млн. лв. и близо 6% ръст спрямо същия период на миналата година.   С най-голям дял в портфейла на компанията е автомобилното застраховане. „Армеец” е на първо място по застраховка „Каско на МПС” с приходи от над..

  Виж още
 • ПАТРИОТИЧНА ВЛОЖКА И НАЦИОНАЛЕН ТРИБАГРЕНИК ПОДАРЯВАТ ЗАД "АРМЕЕЦ" И 24 ЧАСА

  ПАТРИОТИЧНА ВЛОЖКА И НАЦИОНАЛЕН ТРИБАГРЕНИК ПОДАРЯВАТ ЗАД "АРМЕЕЦ" И 24 ЧАСА

  На 03.03.2016 г. в целия тираж на вестник „24 часа” са включени патриотична вложка и национален трибагреник по случай Националния празник 3-ти март. На тази дата се навършват 138 г. от Освобождението на България от турско робство. В резултат на победата на Русия в Руско-турската война страната придобива независимост и на 3-ти март честваме подписването на Санстефанския мирен договор между..

  Виж още
 • ЗАД „Армеец”, организира благотворителна инициатива по случай 1-ви март

  ЗАД „Армеец”, организира благотворителна инициатива по случай 1-ви март

  ЗАД „Армеец”, съвместно с фондация „Св. св. Константин и Елена”, организира благотворителна инициатива по повод 1-ви март, която включваше конкурс за детска рисунка. По случай празника в залата за изобразително изкуство на Хотел-галерия „Графит“ се проведе творческа работилница, в която талантливи деца рисуваха на тема „Баба Марта“. За участието в работилницата бяха подбрани деца с..

  Виж още
Зареждане