en ru
image bg_history

Новини

previous page
next page
 • ЗАД Армеец на 21 място в Югоизточна Европа

  ЗАД Армеец на 21 място в Югоизточна Европа

  Застрахователно акционерно дружество „ Армеец “ е на 21-о място в годишната класация TOP 100 на най-големите застрахователни компании в Югоизточна Европа на SEE NEWS . Всяка година класацията отличава 100-те най-големи застрахователи в региона, като при подбора се разглеждат годишните резултати на над 200 дружества.  Данните в новото издание на класацията показват значителен ръст от 6.82% в записаната бруто премия на ЗАД „Армеец“ за 2017 г. ( GWP – Gross Written Premium ) спрямо миналата година. Добрите резултати изкачват дружеството с две позиции напред в класацията на SEE NEWS – от 23-о място през 2016 г. до 21-ва позиция през 2017 г. “100-те най-големи застрахователи са генерирали 7,5 милиарда евро в GWP през 2017 г., като общо 79 регистрират увеличение на GWP, а 31 от тях отбелязват двуцифрен ръст. Най-големите застрахователи в региона също успяха да увеличат комбинираните си печалби с 10,2% на годишна база, достигайки рекордните 397,9 милиона евро“, се посочва още в анализа на резултатите...

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ откри нов ликвидационен център

  ЗАД „Армеец“ откри нов ликвидационен център

  Нов ликвидационен център на ЗАД „Армеец“ отвори врати в най-новото дилърство на BMW и MINI у нас „М Кар София“. Той се намира в сградата на луксозното дилърството, на бул. „Черни връх“ №53, и работи всеки делничен ден от 9 до 18 часа.  Центърът за ликвидация в сградата на „М Кар София“ обслужва клиенти на BMW и MINI независимо от възрастта на автомобила. Заповядайте в дилърството, където освен неповторимо автомобилно преживяване ще получите професионално и ефективно обслужване от ЗАД „Армеец“.

  Виж още
 • За втора поредна година ЗАД „Армеец“ с открита тренировка по карате киокушин

  За втора поредна година ЗАД „Армеец“ с открита тренировка по карате киокушин

  С много празнично настроение, десетки усмивки и спортен хъс премина специалната открита тренировка по карате киокушин в Деня на детето. За втора поредна година ЗАД „Армеец“ е организатор на събитието, като този път интересът от страна на децата бе още по-голям. Повече от 100 ученици от столичното 119-о СУ „Академик Михаил Арнаудов“, голям брой деца, специално дошли за празника и опитни каратисти от СК „Армеец“ се събраха в парк „Гео Милев“, където с ентуасиазъм се включиха в открития карате киокушин клас. Те участваха в различни демострации и изпробваха разнообразни техники за самоотбрана. Изпълнителният директор на ЗАД „Армеец“ Диана Манева приветства участниците в тренировката и им честити празника, като изрази готовност, че застрахователно дружество „Армеец“ ще превърнат открития карате клас в традиция. „За мен и застрахователно дружество „Армеец“ е чест, че сте тук и можем да направим Вашия празник незабравим. Вие сте нашите бъдещи шампиони, независимо от сферата, в която ще се развивате...

  Виж още
 • „Българско военно чудо“ продължава своята обиколка из страната и през февруари

  „Българско военно чудо“ продължава своята обиколка из страната и през февруари

  Образователният проект на сдружение „Българска история“ и ЗАД „Армеец“ предстои да бъде представен пред ученици в Клисура, Пловдив, Разлог и София.   Най-успешният образователен проект на сдружение „Българска история“ и ЗАД „Армеец“ – „Българско военно чудо“ , продължава своята историческа обиколка из страната и през февруари, благодарение на огромния интерес от страна на учители и ученици. Иновативните уроци по българска история предстои да се изнесат в различни градове у нас между 13 и 28 февруари . „Българско военно чудо“ ще започне своята образователна обиколка в Клисура на 13 февруари , след това ще продължи в Пловдив и Разлог на 17 и 22 февруари , и ще завърши пътуването си с урок пред ученици и учители в Националната гимназия за древни езици и култури „Константин-Кирил Философ“ (НГДЕК) в София на 26 и 28 февруари. От старта на образователния проект „Българско военно чудо“ през ноември 2017 година, той бе представен в десетки училища и читалища в страната, провокирайки...

  Виж още
 • Регламент за защита на личните даннни

  Регламент за защита на личните даннни

  Информация за защита на личните данни С настоящото ЗАД „Армеец“ АД („Дружеството“) предоставя информация за Вашите лични данни, които могат да бъдат обработвани във връзка със сключване на застрахователен договор и изпълнение на задължения по него.   1. Лични данни, които обработваме: Личните данни, които обикновено се обработват във връзка със сключване и изпълнение на..

  Виж още
 • Актуална информация за регистриране на щети в следствие на силен вятър на 03.02.2018 г.

  Актуална информация за регистриране на щети в следствие на силен вятър на 03.02.2018 г.

  Срокът за завеждане на щети по имущество в следствие на силен вятър на 03.02.2018г. се удължава до 09 февруари 2018 г., включително. Претенциите следва да се заявяват по електронен път на адрес: claim.property@armeec.bg или в центровете за регистрация на щети в гр. София, с адреси – ул. „Жолио Кюри“ № 20, бул. „Сливница“ № 425 и ул. „Бяло поле“ № 8Д или в ликвидационните центрове в..

  Виж още
 • Първа годишна партньорска среща на ЗАД "Армеец" с водещи застрахователни брокери

  Първа годишна партньорска среща на ЗАД "Армеец" с водещи застрахователни брокери

  На 16 ноември в Гранд хотел София, ЗАД „Армеец“ събра представители на водещите застрахователни брокери на среща-коктейл. На поканата се отзоваха, както представители на големи международни брокерски компании, опериращи в България, така и национални ритейл и корпоративни брокери. Срещата беше открита от мениджмънта на ЗАД  „Армеец“, като на нея присъстваха и всички директори и експерти на..

  Виж още
 • „Българско военно чудо“ събра преподаватели във Военния клуб

  „Българско военно чудо“ събра преподаватели във Военния клуб

  Историческите постижения на армията ни в периода на Следосвобожденска България събраха десетки учители и директори от столични училища и професори от висши учебни заведения във Военния клуб на премиерата на документалната поредица „Българско военно чудо“. Поредицата е част от съвместния образователен проект на сдружение „Българска история“ и застрахователно дружество „Армеец“, който..

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ и ролята на застраховките на конференция „Здраве и безопасност на работното място“

  ЗАД „Армеец“ и ролята на застраховките на конференция „Здраве и безопасност на работното място“

  Каква е ролята на застраховката при злополука на работното място и защо превенцията трябва да бъде водещ приоритет за работодателите – на тези и още въпроси отговори Силвия Георгиева от дирекция „Рисково застраховане“ в ЗАД „Армеец“ по време на конференцията „Здраве и безопасност на работното място“. Събитието, което се организира от индустриален клъстер „Средногорие“, се проведе на 12 октомври..

  Виж още
 • 16 соколчета са разселени от началото на годината по проект „Завръщане на ловния сокол в България“

  16 соколчета са разселени от началото на годината по проект „Завръщане на ловния сокол в България“

  От началото на годината в Старозагорско са разселени 16 ловни сокола благодарение на проекта „Завръщане на ловния сокол в България“. Последните 7 малки керкенеза бяха освободени в събота по време на тържественото закриване на полевия сезон на проекта в село Малко Кадиево. От 2012-та година насам ЗАД „Армеец“ финансира инициативата „Завръщане на ловния сокол в България“, с която да се..

  Виж още
Зареждане