en ru
image image

АРЕНА АРМЕЕЦ СОФИЯ

Най-голямото спортно-развлекателно съоръжение в България

На 20 юли 2011 г. с официалното подписване на договора за генерално спонсорство на „Арена Армеец София”, се постави началото на уникално за България сътрудничество, а именно права върху името или т.нар. в международната практика „naming rights”.

За Армеец партньорството по този проект е изключително важно, защото началото му съвпада с петнадесетата годишнина от основаването на компанията, а наименованието на залата има и емоционална стойност – предвид факта, че съществува историческа връзка с мястото, на което е изградена.

„Арена Армеец София” е с капацитет 12 хиляди души за спортни прояви и 18 хиляди за концерти и дава възможност за съвсем друго ниво по отношение организацията на първенства от най-висок ранг.

„Арена Армеец София” е сред най-добрите зали в Европа. Построена за рекордно кратък срок, тя отговаря на всички изисквания за големи спортни състезания и концерти. За Армеец спонсорството на това уникално съоръжение е своеобразно признание за всички години, през които компанията подкрепя всеотдайно българския спорт и култура.

Във връзка с действащия договор за генерално спонсорство на „Арена Армеец София“ и чрез взаимодействието с Министерство на физическото възпитание и спорта, се разработват съпътстващи проекти в продължение на корпоративната социална отговорност на дружеството.

www.arenaarmeecsofia.com

Свързани новини

Арена Армеец София - най-голямата спортна зала в България

Арена Армеец София - най-голямата спортна зала в България

На 20 юли, от 13 часа, в залата за пресконференции на Арена Армеец София се състоя официалното подписване на договора за генерално спонсорство на съоръжението в присъствието на г-н Свилен Нейков, министър на физическото възпитание и спорта, г-жа Йорданка Фандъкова – кмет на гр. София, г-н Румен Георгиев – изпълнителен директор и председател на УС на ЗАД Армеец, г-жа Цветанка Крумова –..

Виж още
Откриването на Арена Армеец София стартира с въздушен ресторант за журналисти

Откриването на Арена Армеец София стартира с въздушен ресторант за журналисти

На 29 юли, ден преди официалното откриване на многофункционалната зала Арена Армеец София, се състоя официалното й представяне за журналисти. Представителите на медиите имаха уникалната възможност да разгледат залата отвисоко, на специалната платформа Dinner in the Sky („Въздушен ресторант”). След вълнуващото „въздушно” представяне от 50-метрова височина, на журналистите бе предоставена..

Виж още
Арена Армеец София официално отвори врати

Арена Армеец София официално отвори врати

След огромния интерес и внимание към Арена Армеец София в дните преди откриването й, кулминацията несъмнено настъпи на 30 юли, когато новата спортна зала официално отвори врати. Любопитни и нетърпеливи, хората започнаха да пристигат от ранния следобед и за по-малко от два часа залата се напълни до краен предел. Сред гостите бяха и министри, депутати, много спортни деятели, представители на..

Виж още
Арена Армеец София – домакин на Световното първенство по карате-киокушин

Арена Армеец София – домакин на Световното първенство по карате-киокушин

Зала „Арена Армеец" ще бъде домакин на Световното първенство по карате-киокушин, което ще се проведе на 5-ти и 6-ти октомври 2013 г. Събитието е организирано от Българската карате киокушин федерация, съвместно със Световния киокушин съюз. Програмата за първия ден предвижда атрактивни борби на две татамита, а на 6-ти октомври ще се проведат полуфиналите и решаващите последни битки. Зрителите ще..

Виж още