en ru
image image

ПРЕВЕНЦИЯ НА РИСКОВЕТЕ

1

В подкрепа на редица проекти за безопасност по пътищата

ЗАД Армеец е инициатор и деен участник в много инициативи, свързани с привличане на общественото внимание към безопасността на движението по пътищата. В сътрудничество с държавни и обществени институции, браншови организации и национални медии, дружеството подкрепя редица кампании за превенция на рисковете.

Участва във всички издания на националната кампания „До училище пеша”, съдейства за издаването и разпространяването на книжки и брошури с правила за безопасно движение по пътищата. Присъединява се към инициативата „Движение без риск“ и т.н.

Интересът на ЗАД Армеец към дейности и проекти, свързани с превенция на различни рискове, е обусловен от спецификата на застрахователния бизнес. Като социално отговорна компания дружеството проявява своята загриженост и решимост по проблемите с пътните инциденти. 

Свързани новини

ЗАД Армеец награждава победителите в кампанията „До училище пеша”

ЗАД Армеец награждава победителите в кампанията „До училище пеша”

На 11 юни т.г. в Министерството на образованието, младежта и науката бяха наградени победителите от националната кампания „До училище пеша”, провеждана със специалната подкрепа на ЗАД Армеец. В проекта участваха фондация „Пешеходци”, Центърът за учебно-тренировъчни фирми, Българският форум на бизнес лидерите, Столична община, МВР и е под патронажа на Министерството на образованието, младежта и..

Виж още
С подкрепата на Армеец стартира втората кампания "До училище пеша"

С подкрепата на Армеец стартира втората кампания "До училище пеша"

20.05.2011 На 19 май т.г. на специална пресконференция в Столична община бе даден старт на националната кампания „До училище пеша 2011”, която традиционно се организира с подкрепата на ЗАД Армеец. В пресконференцията взеха участие представители на организациите и фирмите, инициатори и спонсори на кампанията: г-жа Цветанка Крумова - Изпълнителен директор на ЗАД Армеец, г-н Йордан Филипов -..

Виж още
ЗАД Армеец награждава победителите в кампанията "До училище пеша"

ЗАД Армеец награждава победителите в кампанията "До училище пеша"

На 10 декември т.г. на специална пресконференция в сградата на БТА бяха наградени победителите от националната кампания „До училище пеша 2011”, провеждана със специалната подкрепа на ЗАД Армеец. В пресконференцията взеха участие представители от организаторите на кампанията: г-н Йордан Филипов - председател на фондация „Пешеходци”, г-н Владимир Христов – главен експерт в Столична община и..

Виж още