en ru
image image

Туристическа застраховка

zastrahovane-1010x144-04_0x144_crop_478b24840a
Обект на застраховане

Застраховат се групово или индивидуално български граждани, при пътуванията, почивките и престоя им на територията на Република България. Застраховката се предлага за всички лица на възраст до 69 години и може да се сключи при пътувания на семейства, туристически дружества, организирани екскурзии, също така за всички деца, участници в бели, зелени и сини училища, детски лагери и екскурзии.

Покрити рискове

Покрити рискове по тази застраховка са:

  • смърт;
  • трайна и временна загуба на работоспособност вследствие злополука;
  • медицински разноски и репатриране вследствие злополука и акутно заболяване.
Застрахователно обезщетение

При настъпване на застрахователно събитие на пострадалото лице освен обезщетение за претърпените вреди се изплащат и разходите, свързани с лечението.

Екстри

Туристическа застраховка се сключва при условията на осигурен асистанс за територията на Република България. Чрез асистанс застраховката се осигурява надеждна застрахователна защита, като на разположение на застрахованите лица са 24-часов спешен център и денонощна безплатна телефонна линия. При настъпване на застрахователно събитие застрахованите ползват безплатно услугите на лекари, медицински центрове и болници във всички морски и планински курорти, както и във всички големи градове в цялата страна.

close
- Задайте въпрос -

Запитването беше изпратено.