en ru
image image

Агенцията на Армеец в Габрово празнува 15-годишен юбилей

Gabrovo 15-godini

Представители на местната власт, бизнеса и застрахователи бяха сред гостите

На 10 юни т.г. агенцията на ЗАД Армеец в гр. Габрово отпразнува тържествено 15-годишния си юбилей. На събитието в Художествена галерия „Христо Цокев“ в града присъстваха брокери, агенти, представители на местната администрация и бизнеса.

Домакинът на събитието, Анелия Тодорова, направи равносметка на изминалия период, сподели гордостта си от постигнатите резултати и благодари на ръководството на ЗАД Армеец, на посредниците и клиентите за успешното сътрудничество. Признание за работата й като управител и приноса в развитието на компанията през изминалия период отправиха от ръководството на дружеството.

Поздрави по повод 15-годишния юбилей бяха поднесени от кмета на община Габрово – г-жа Таня Христова.

Отличени с благодарствен плакет на Армеец бяха първият управител на Агенция Габрово – Николай Григоров, сега областен управител на Област Габрово, най-дългогодишният клиент на агенцията – Мирослав Каварджиков от „Диско Дура Тера” АД, най-добре работещият агент – „Адора Трейд“, клиентът с най-много сключени застраховки – „Общински пътнически транспорт“ ЕООД – гр. Габрово и клиентът с най-разнообразен портфейл – „Булкарто” ЕООД.

Специалната програма, включваща музика и танци, съчетани с изискани специалитети и напитки, и тортата с марката Армеец превърнаха вечерта в истински празник за всички присъстващи.