en ru
image image

Агенцията на Армеец в Търговище празнува 15-годишен юбилей

15-годишнина агенция Търговище

Представители на държавни институции, бизнеса и застрахователи бяха сред гостите

На 21 ноември 2014 г. агенцията на ЗАД Армеец в гр. Търговище отпразнува тържествено 15-годишния си юбилей. На събитието в ресторанта на хотел Терра Европа присъстваха застрахователи, брокери, агенти, представители на местната администрация и бизнеса.

Домакинът на събитието, Искра Павлова, направи равносметка на изминалия период, сподели гордостта си от постигнатите резултати и благодари на ръководството на ЗАД Армеец, на посредниците и клиентите за успешното сътрудничество. Признание за работата й като управител и за приноса в развитието на компанията през изминалия период отправи г-н Валентин Димов, член на управителния съвет на ЗАД Армеец и управител на регионалната агенция в гр.Варна.

Поздрави по повод 15-годишния юбилей бяха поднесени от кмета на Община Търговище д-р Красимир Мирев, г-н Росен Милачков директор на средно общообразователно училище за деца с увреден слух „Св. Иван Рилски“, Даниела Райкова – директор на ЦДГ 7 „Снежанка“, г-жа Катя Недева – регионален представител на ПОК Съгласие.

Отличени с благодарствен плакет на Армеец бяха най-дългогодишният клиент на агенцията – фирма „Лира” АД, най-добре работещият застрахователен брокер – „Деси Ауто“ гр. Търговище, клиентът с най-разнообразен портфейл – фирма ЕСАШ, гр. Омуртаг. Отличени бяха още застрахователният посредник с особен принос за развитието на Агенция Търговище – „Синс“ ЕООД и вещото лице Николай Минчев.

Специалната програма, включваща музика и танци, съчетани с изискани специалитети и напитки, и тортата с марката Армеец превърнаха вечерта в истински празник за всички присъстващи.