en ru
image image

„Арена София“ е новото име на зала „Арена Армеец“

зала софия

ЗАД „Армеец“ продължава мисията си да подкрепя българския спорт и други големи събития и обекти

Арена София“ е новото име на най-голямата многофункционална спортна зала в България. След прекратяване по взаимно съгласие на договора от бившето ръководство на „Национална Спортна База“ ЕАД, ЗАД „Армеец“ преустановява генералното си спонсорство и предстои да подкрепи и други големи спортни обекти и мероприятия.

НСБ ЕАД благодари на ЗАД „Армеец“ за успешното и коректно партньорство през изминалите 11 години. Сега усилията на ръководството на „НСБ“ ЕАД са насочени към преговорите за нов генерален спонсор и запазването на водещата позиция на „Арена София“ като домакин на спортни и развлекателни мероприятия на световно ниво“, заяви изпълнителният директор на „НСБ“ ЕАД Светослав Русинов.

Щастливи сме, че станахме част от изграждането и утвърждаването на спортна зала на толкова високо ниво. Благодарим за изключителния професионализъм, съвместна работа и всеотдайност през всичките години. Радостни сме, че имахме възможността да подкрепим развитието и подпомагането на българския спорт и култура. В резултат на съвместното сътрудничество с общи усилия допринесохме за реализирането на стотици спортни, образователни и развлекателни мероприятия в многофункционалната спортна зала“, споделя за ползотворното сътрудничество изп. директор на ЗАД „Армеец“ Константин Велев.

Усиленото подпомагане и инвестирането в развитието на десетки спортни, образователни и други инициативи в полза на обществото, са ключова част от силната корпоративно-социална отговорност на ЗАД „Армеец“, която застрахователното дружество следва усилено. В унисон с мисията си, компанията ще продължи да подкрепя редица спортни мероприятия, турнири и състезания, сред които са и първенствата на Българската Карате Киокушин Федерация, Гребен клуб „Армеец”, ПФК „Черно море“ и др. 

Със същия устрем, отдаденост и решимост, ЗАД „Армеец“ ще продължи да инвестира и да оказва своя принос към развитието и на други спортни обекти и инициативи,  различни проекти и каузи, подкрепяйки всеотдайно българския спорт и култура.