en ru
image image

Армеец спечели две награди в Застраховател на годината 2014

Ztel Georgiev

Отличие за най-динамично развиващо се дружество

На 14.05.2015 г. на официална церемония в Кемпински хотел Маринела в София престижната награда “Застраховател на годината 2014” за най-динамично развиващо се застрахователно дружество за 2014 г. бе връчена на изпълнителния директор на ЗАД „Армеец“ Румен Георгиев. Дружеството бе отличено с високия приз на база пазарен дял, технически и финансови резултати и платени обезщетения.

2014 г. е дванадесетата подред, през която премийният приход на ЗАД „Армеец” бележи ръст. Дружеството завърши годината на първо място в общото застраховане с пазарен дял от 13,7% и ръст на премийния приход от 11%, като показа изключителен професионализъм и отлична реакция при справяне с множеството природни бедствия.

Другата награда бе за изпълнителния директор на „Армеец“ г-жа Цветанка Крумова. Тя получи индивидуален приз за цялостен принос в развитието на българското застраховане от фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски”. Критериите за оценка на експертното жури са професионално признати образователни и научно-приложни постижения, обществена ангажираност и принос за развитието на българското застраховане.

Традиционните годишни награди "Застраховател на годината" се връчват за седма поредна година. Организатори са Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски" и Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване.

Галерия - 2 Снимки