en ru
image image

Дежурни екипи на ЗАД Армеец през почивните дни

Дежурни екипи

Важно за клиентите в пострадалите райони

Във връзка с обилните валежи и усложнената метеорологична обстановка през последните 24 часа, ЗАД „Армеец” организира дежурни екипи в центровете за регистрация на щети в градовете Варна, Велико Търново и Бургас, които да приемат уведомления за щети през предстоящите почивни дни.

Адресите на центровете за регистрация на щети са както следва: гр.Варна, бул.“Владислав Варненчик“ №279а; гр.Велико Търново, ул.“Филип Тотю“ №24; гр. Бургас, к/с Славейков, бл.161, вх.А, партер и ще работят с клиенти в периода 21-22.06.2014г. с работно време от 9:00 до 17:00 часа.

Клиентите на дружеството, които имат щети по своите застраховки имущество, трябва да уведомят застрахователя в десет дневен срок. Формуляр Уведомление за щета може да бъде изтеглен от сайта на дружеството www.armeec.bg , секцията „Помощ при щета“.

Освен попълнено уведомление за щета следва да се представят следните документи:

- документи за собственост на увреденото имущество;

- номер на банкова сметка.

За всеки конкретен случай може да бъдат изискани допълнителни документи, за което застрахователят уведомява писмено. Допълнителна информация и съдействие клиентите на дружеството могат да получат от денонощният контактен център на телефон 0700 1 39 39.

За всички заинтересовани ЗАД „Армеец” напомня, че застраховка „Защитен дом“ може да се сключи на промоционални цени до края на месец септември.