en ru
image image

Новини

 • Стотици аплодираха новата документална поредица „Средновековна слава“

  Стотици аплодираха новата документална поредица „Средновековна слава“

  Филмите от образователните проекти на ЗАД „Армеец“ и „Българска история“ влизат в електронните учебници При огромен интерес и на фона на аплодисментите на над 200 гости беше представена третата анимационно-документална поредица на ЗАД „Армеец“ и сдружение „Българска история“ – „ Средновековна слава “. Премиерата на изключително амбициозния проект, който за пръв път ще разкаже във филми за..

  Виж още
 • ЗАД "Армеец" връчи първата награда "Сава Муткуров"

  ЗАД "Армеец" връчи първата награда "Сава Муткуров"

  Лейтенант Михаел Павлов е носител на първата награда "Сава Муткуров", осигурена от ЗАД "Армеец" Днес бе връчена първата награда „Сава Муткуров” на най-добрия випускник на Националния военен университет „Васил Левски” в гр. Велико Търново. Премиерното отличие е за лейтенант Михаел Павлов. Той получи от председателя на комитет „Сава Муткуров” проф. Камарашев статуетка на първия български..

  Виж още
 • Втора гала вечер SENSHI в София с подкрепата на ЗАД "Армеец"

  Втора гала вечер SENSHI в София с подкрепата на ЗАД "Армеец"

  На 20.04.2019 г. Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри втората професионална бойна гала вечер Senshi, с подкрепата на ЗАД "Армеец", която се проведе в зала “Арена Армеец”. Публиката в зала “Арена Армеец” стана свидетел на изключително оспорвани и тежки битки, зрелищно шоу и много изненади на второто издание на бойните гала вечери Senshi. Специален гост на галата бе кикбокс..

  Виж още
 • Първата бойна гала вечер SENSHI във Варна с подкрепата на ЗАД "Армеец"

  Първата бойна гала вечер SENSHI във Варна с подкрепата на ЗАД "Армеец"

  Първата бойна гала вечер SENSHI вдигна на крака стотици в Двореца на културата и спорта във Варна   При изключителен интерес и с триумф за България приключи първата професионална бойна гала вечер от серията спортни двубои SENSHI, която се организира с подкрепата на ЗАД „Армеец“. Пред препълнена зала „Конгреса“ в Двореца на културата и спорта във Варна Християн Корунчев спечели..

  Виж още
 • ЗАД "Армеец" бе официален спонсор на най-големите първенства по киокушин в България

  ЗАД "Армеец" бе официален спонсор на най-големите първенства по киокушин в България

  За поредна година ЗАД "Армеец" подкрепи българския спорт като стана официален спонсор при провеждането на двете най-големи първенства по карате киокушин, които за пръв път се проведоха едновременно у нас във Варна. Второто европейко първенство за мъже, жени и ветерани и Шестото открито първенство за младежи и девойки на KWU се състояха в началото на декември в Двореца на културата и спорта в..

  Виж още
 • „Нaшите пълководци“ оживяха и в историческата столица на България - Велико Търново

  „Нaшите пълководци“ оживяха и в историческата столица на България - Велико Търново

  Представиха най-патриотичните документални поредици „Нашите пълководци“ и „Българско военно чудо“ във Велико Търново След успешната премиера на втория образователен проект на ЗАД „Армеец“ и сдружение „Българска история“, документалната поредица „Нашите пълководци“ беше представена и в столицата на Второто българско царство Велико Търново. Тя се проведе на 29 ноември в музей „Възраждане и..

  Виж още
Зареждане