en ru
image bg_history bg_history

Новини

 • ЗАД "Армеец" връчи първата награда "Сава Муткуров"

  ЗАД "Армеец" връчи първата награда "Сава Муткуров"

  Лейтенант Михаел Павлов е носител на първата награда "Сава Муткуров", осигурена от ЗАД "Армеец" Днес бе връчена първата награда „Сава Муткуров” на най-добрия випускник на Националния военен университет „Васил Левски” в гр. Велико Търново. Премиерното отличие е за лейтенант Михаел Павлов. Той получи от председателя на комитет „Сава Муткуров” проф. Камарашев статуетка на първия български генерал, грамота и паричната награда от 1000 лв., осигурени от основния спонсор на приза ЗАД „Армеец”.    В словото си проф. Камарашев припомни колко значима фигура в нашата история е генерал Сава Мугкуров. Участник в Руско-Турската война 1877 -78 г., деец и защитник на Съединението, командир в Сръбско-българската война, регент и министър на княжество България, български пълководец, който България и българския народ трябва да помни, почита и уважава.             Снимки - Ростислав Грънчаров

  Виж още
 • Втора гала вечер SENSHI в София с подкрепата на ЗАД "Армеец"

  Втора гала вечер SENSHI в София с подкрепата на ЗАД "Армеец"

  На 20.04.2019 г. Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри втората професионална бойна гала вечер Senshi, с подкрепата на ЗАД "Армеец", която се проведе в зала “Арена Армеец”. Публиката в зала “Арена Армеец” стана свидетел на изключително оспорвани и тежки битки, зрелищно шоу и много изненади на второто издание на бойните гала вечери Senshi. Специален гост на галата бе кикбокс..

  Виж още
 • Първата бойна гала вечер SENSHI във Варна с подкрепата на ЗАД "Армеец"

  Първата бойна гала вечер SENSHI във Варна с подкрепата на ЗАД "Армеец"

  Първата бойна гала вечер SENSHI вдигна на крака стотици в Двореца на културата и спорта във Варна   При изключителен интерес и с триумф за България приключи първата професионална бойна гала вечер от серията спортни двубои SENSHI, която се организира с подкрепата на ЗАД „Армеец“. Пред препълнена зала „Конгреса“ в Двореца на културата и спорта във Варна Християн Корунчев спечели..

  Виж още
 • ЗАД "Армеец" бе официален спонсор на най-големите първенства по киокушин в България

  ЗАД "Армеец" бе официален спонсор на най-големите първенства по киокушин в България

  За поредна година ЗАД "Армеец" подкрепи българския спорт като стана официален спонсор при провеждането на двете най-големи първенства по карате киокушин, които за пръв път се проведоха едновременно у нас във Варна. Второто европейко първенство за мъже, жени и ветерани и Шестото открито първенство за младежи и девойки на KWU се състояха в началото на декември в Двореца на културата и спорта в..

  Виж още
 • „Нaшите пълководци“ оживяха и в историческата столица на България - Велико Търново

  „Нaшите пълководци“ оживяха и в историческата столица на България - Велико Търново

  Представиха най-патриотичните документални поредици „Нашите пълководци“ и „Българско военно чудо“ във Велико Търново След успешната премиера на втория образователен проект на ЗАД „Армеец“ и сдружение „Българска история“, документалната поредица „Нашите пълководци“ беше представена и в столицата на Второто българско царство Велико Търново. Тя се проведе на 29 ноември в музей „Възраждане и..

  Виж още
 • „Нашите пълководци“ оживяха пред над 300 души във Военния клуб в София

  „Нашите пълководци“ оживяха пред над 300 души във Военния клуб в София

  На официална премиера във Военния клуб в четвъртък авторите от „Българска история“ и ЗАД „Армеец“ представиха новия образователен проект, с който да провокират интерес към изучаване на родното минало   Пред пълна зала и над 300 души „оживяха“ някои от най-големите български герои на Следосвобожденска България. Два от филмите от новата документална поредица „ Нашите пълководци “ на..

  Виж още
 • За втора поредна година ЗАД „Армеец“ с открита тренировка по карате киокушин

  За втора поредна година ЗАД „Армеец“ с открита тренировка по карате киокушин

  С много празнично настроение, десетки усмивки и спортен хъс премина специалната открита тренировка по карате киокушин в Деня на детето. За втора поредна година ЗАД „Армеец“ е организатор на събитието, като този път интересът от страна на децата бе още по-голям. Повече от 100 ученици от столичното 119-о СУ „Академик Михаил Арнаудов“, голям брой деца, специално дошли за празника и опитни..

  Виж още
Зареждане