en ru
image image

Новини

previous page
next page
 • Застрахователният пазар премина през COVID кризата изключително стабилно

  Застрахователният пазар премина през COVID кризата изключително стабилно

  Застрахователният пазар премина през COVID кризата изключително стабилно и действително през 2021 година отбелязахме сериозен ръст спрямо 2020 година. Това посочи в предаването „ Директно “ изпълнителният директор на ЗАД „Армеец“  Константин Велев . На база на изнесените данни през настоящата година се наблюдава ръст на пазара от около 10% спрямо изминалата година, което показва едно стабилно възходящо развитие през тези години независимо от COVID вълната. Той внесе уточнение във връзка със застраховките „Живот“ с инвестиционен елемент, към които се наблюдаваше засилен интерес в началото на COVID кризата. „ Не всички застрахователни продукти са инвестиционни по своят характер “, посочи Константин Велев и допълни, че застраховките „Живот“ с инвестиционен елемент определено преживяха един много сериозен бум през 2021 година. „ Той се свързва с няколко неща. Естествено най-голям ефект за това увеличаване на застраховките „Живот“ с инвестиционен елемент имаха понижаването на лихвените равнища при...

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ е отличена като една от най-големите застрахователни компании в Югоизточна Европа

  ЗАД „Армеец“ е отличена като една от най-големите застрахователни компании в Югоизточна Европа

    За поредна година ЗАД "Армеец" е отличена като една от водещите застрахователни компании в Югоизточна Европа. Дружеството заема водещо място в една от най-престижните бизнес класации TOP 100 SEE Insurers, която всяка година селектира 100-те най-големи застрахователи в региона.   В новото издание на ранкинга застрахователното дружество „Армеец" е класирано на 27-о място, което го поставя сред 30-те най-големи и успешни застрахователни компании в Югоизточна Европа за 2021г.   Отличието е поредното доказателство за усилията, професионалната и качествена работа на ЗАД „Армеец“ през годините в полза на клиентите на компанията.  

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ става официален генерален спонсор на зала Универсиада

  ЗАД „Армеец“ става официален генерален спонсор на зала Универсиада

  ЗАД „Армеец“ става официален генерален спонсор на зала Универсиада     ЗАД „Армеец“ става официален генерален спонсор на зала Универсиада . Това е поредната крачка, която компанията прави в продължение на мисията си да подкрепя усилено и всеотдайно развитието на българския спорт и култура. Зала Универсиада е една от архитектурните забележителности на София. От създаването си зала Универсиада е утвърдено средище на престижни международни и национални спортни прояви, конгреси, търговско-промишлени изложби и базари, на концерти и спектакли. През годините в залата са проведени над 4 500 спортни и културни прояви. Като част от силната си социално-корпоративна отговорност ЗАД „Армеец“ продължава да инвестира и да подпомага развитието и реализирането на редица спортни мероприятия, турнири и състезания.  

  Виж още
 • Ликвидационен център Велико Търново с нов адрес

  Ликвидационен център Велико Търново с нов адрес

  Уважаеми клиенти, бихме искали да Ви информираме, че ликвидационен център  Велико Търново се премести  в „М Кар Сервиз“ на адрес: ул“36“5, Западна Промишлена зона. Извиняваме се за причиненото неудобство.  

  Виж още
 • Юбилейната конференция на АБЗ „140 застраховане в България“ събра водещите фигури в застраховането в Европа и България

  Юбилейната конференция на АБЗ „140 застраховане в България“ събра водещите фигури в застраховането в Европа и България

  На 5 октомври 2022 г. в се проведе юбилейна конференция, организирана от Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) и посветена на празничните годишнини, които браншът отбелязва - 140 години застраховане в България и 30 години от създаването на Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ). Престижното събитие бе уважено от водещите фигури в застрахователния сектор в Европа и България. Участие в него взеха Петра Хилкема, председател на Европейския орган за застраховане и професионално пенсионно осигуряване (EIOPA), Михаела Кьолер – генерален директор на Европейската федерация на застрахователите Insurance Europe и Дидие Милеро – ръководител на секция „Застраховане и пенсионно осигуряване“ в главна дирекция „Финансова стабилност, финансови услуги и съюз на капиталовите пазари“ на Европейската комисия. Погледът към историята и настоящето на българското застраховане показва силата му да преминава през кризите и да излиза по-силно от преди, да продължава напред и с достойнство да следва своята...

  Виж още
 • „Арена София“ е новото име на зала „Арена Армеец“

  „Арена София“ е новото име на зала „Арена Армеец“

  „ Арена София “ е новото име на най-голямата многофункционална спортна  зала в България. След прекратяване по взаимно съгласие на договора от бившето ръководство на „Национална Спортна База“ ЕАД, ЗАД „Армеец“ преустановява генералното си спонсорство и предстои да подкрепи и други големи спортни обекти и мероприятия. „ НСБ ЕАД благодари на ЗАД „Армеец“ за успешното и коректно партньорство през изминалите 11 години. Сега усилията на ръководството на „НСБ“ ЕАД са насочени към преговорите за нов генерален спонсор и запазването на водещата позиция на „Арена София“ като домакин на спортни и развлекателни мероприятия на световно ниво“, заяви изпълнителният директор на „НСБ“ ЕАД Светослав Русинов . „ Щастливи сме, че станахме част от изграждането и утвърждаването на спортна зала на толкова високо ниво. Благодарим за изключителния професионализъм, съвместна работа и всеотдайност през всичките години. Радостни сме, че имахме възможността да подкрепим развитието и подпомагането на българския спорт...

  Виж още
 • Ликвидационен център М Кар София временно затворен

  Ликвидационен център М Кар София временно затворен

  Уважаеми клиенти, Поради технически причини Ликвидационен център М Кар София, няма да работи в периода: 18.07 - 22.07.2022г.   Ликвидационен център Лозенец и Ликвидационен център М Кар Пловдив също ще бъдат затворени за неопределен период от време.   Всички останали ликвидационни центрове на компанията ще работят според стандартното си работно време.   Може да откриете..

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ се включи във Финансовата академия за ученици на ВУЗФ

  ЗАД „Армеец“ се включи във Финансовата академия за ученици на ВУЗФ

  Защо застраховането е важно и необходимо, какви са основните застрахователни продукти и какво е да работиш в сферата – по тези и още теми експерт от ЗАД „Армеец“ се включи в тазгодишната образователна безплатна Финансова академия за ученици на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). На въпросите на младите участници в академията отговори Иван Ганчев, директор „Обучения“ в ЗАД..

  Виж още
 • НОВ ЛИКВИДАЦИОНЕН ЦЕНТЪР В ГРАД ПЛОВДИВ

  НОВ ЛИКВИДАЦИОНЕН ЦЕНТЪР В ГРАД ПЛОВДИВ

  Уважаеми клиенти, от днес отваря врати нов ликвидационен център на ЗАД „Армеец“ в едно от дилърствата на BMW и MINI у нас „М Кар Пловдив“. Той се намира на адрес бул. „Карловско шосе“ 4003, гр. Пловдив и работи всеки делничен ден от 8.30 до 17.15 часа. Центърът за ликвидация в сградата на „М Кар Пловдив“ обслужва клиенти на BMW и MINI независимо от възрастта на автомобила. Заповядайте в..

  Виж още
 • НЕВАЛИДНИ БЛАНКИ ПОД СТРОГ ОТЧЕТ 12.2021

  НЕВАЛИДНИ БЛАНКИ ПОД СТРОГ ОТЧЕТ 12.2021

  Уважаеми клиенти, ЗАД "Армеец" обявява за невалидни следните бланки под строг отчет, които може да видите  ТУК .

  Виж още
 • Ликвидационен център гр. Пловдив с нов адрес от декември

  Ликвидационен център гр. Пловдив с нов адрес от декември

  Уважаеми клиенти, бихме искали да Ви информираме, че Ликвидационен център град Пловдив ще бъде с нов адрес от началото на месец декември. Новата локация ще се намира на ул. „Васил Левски“ 195, Северна Промишлена Зона (при шоурум на Mazda Пловдив). Работното време на нашите експерти остава не променено, всеки делничен ден от 8.30 до 17.15 часа. 

  Виж още
 • НЕВАЛИДНИ БЛАНКИ ПОД СТРОГ ОТЧЕТ 2/10.2021

  НЕВАЛИДНИ БЛАНКИ ПОД СТРОГ ОТЧЕТ 2/10.2021

  Уважаеми клиенти, ЗАД "Армеец" обявява за невалидни следните бланки под строг отчет, които може да видите  ТУК .

  Виж още
Зареждане