en ru
image image

ПАТРИОТИЧНА ВЛОЖКА И НАЦИОНАЛЕН ТРИБАГРЕНИК ПОДАРЯВАТ ЗАД "АРМЕЕЦ" И 24 ЧАСА

ПАТРИОТИЧНА ВЛОЖКА И НАЦИОНАЛЕН ТРИБАГРЕНИК ПОДАРЯВАТ ЗАД АРМЕЕЦ И 24 ЧАСА

На 03.03.2016 г. в целия тираж на вестник „24 часа” са включени патриотична вложка и национален трибагреник по случай Националния празник 3-ти март.

На тази дата се навършват 138 г. от Освобождението на България от турско робство. В резултат на победата на Русия в Руско-турската война страната придобива независимост и на 3-ти март честваме подписването на Санстефанския мирен договор между Русия и Османската империя през 1878 г.

В предишните две години ЗАД „Армеец” подари портрети на бележити българи. През 2015 г. в пресата бяха вложени цветни репродукции на българските владетели Иван Асен II, Калоян, Асен и Петър и Симеон I Велики на знакови дати, свързани с тяхното управление.

ЗАД „Армеец” стартира проекта „Родолюбие” през 2014 г., съвместно с национални и регионални медии и културни институции, с цел запазване на национално-историческите ценности и съхранение на българското самосъзнание. През 2014 г. ЗАД „Армеец” самостоятелно проведе мащабна кампания, като подари 450 рамкирани портрети на бележити българи на детски градини, училища, читалища, библиотеки и университети, чиито патрони са светите братя Кирил и Методи, Христо Ботев, Васил Левски, Иван Вазов, Петко Славейков и Паисий Хилендарски.

 

Нека си припомним уроците по родолюбие, които не сме прочели или сме забравили да предадем на децата си. За да остане България и след нас.