en ru
image bg_history bg_history

Новини

previous page
next page
 • Ликвидационен център Люлин с нов адрес

  Ликвидационен център Люлин с нов адрес

  Уважаеми клиенти, бихме искали, да Ви информираме, че от 21.10.2019г.  Ликвидационният център в ж.к. Люлин ще бъде с нов адрес: гр. София, ж.к. Люлин, бул. "Сливница" 618. Работното време на офиса остава непроменено, а именно: Понеделник до петък: 8:30 - 17:30 ч. Събота - неделя: почивни дни

  Виж още
 • ЗАД "Армеец" за поредна година е сред водещите застрахователи в целия Югоизточен регион

  ЗАД "Армеец" за поредна година е сред водещите застрахователи в целия Югоизточен регион

  За поредна година ЗАД "Армеец" е отличена като една от най-големите и успешни застрахователни компании в Югоизточна Европа. Дружеството заема водещо място в една от най-престижните бизнес класации TOP 100 SEE Insurers, която всяка година селектира 100-те най-големи застрахователи в региона. В новото издание на ранкинга за 2019 година ЗАД "Армеец" заема 21-во място, което го поставя сред 30-те най-големи застрахователни компании в Югоизточна Европа и за позва позициите си от предходната година. Отличието е поредното доказателство, че усилията ни се оценяват и са в полза на нашите клиенти,  което е приоритет за нас. Благодарим за доверието!     Информация за цялата класация, може да откриете ТУК  

  Виж още
 • ЗАД "Армеец" спечели турнира по футбол за застрахователи

  ЗАД "Армеец" спечели турнира по футбол за застрахователи

  Отборът на  ЗАД "Армеец"  спечели Турнира по минифутбол за Купата на Асоциацията на българските застрахователи, който се провежда всяка година по случай Деня на застрахователя, който се отбелязва на 01.10. Нашият колега Христо Николов бе отличен с награда за голмайстор за поредна година, след като отбеляза цели 6 гола, а целият отбор даде всичко от себе си, за да завоюва първото място в успорваните двубои между фирмите. Отново доказахме, че заедно можем повече, като спечелихме титлата!

  Виж още
 • Константин Велев е новият председател на Асоциацията на българските застрахователи

  Константин Велев е новият председател на Асоциацията на българските застрахователи

  Изпълнителният директор на ЗАД „Армеец“ Константин Велев е новият председател на управителния съвет на Acoциaциятa нa бългapcĸитe зacтpaxoвaтeли (АБЗ). Изборът му беше направен вчера по време на общото събрание на члeнoвeтe нa cдpyжeниeтo, по време на което беше пpиeта и пpoгpaмaта на асоциацията зa cлeдвaщaтa гoдинa. Велев е доказан професионалист с над 20-годишен управленски опит на българския застрахователен пазар. Той е част от Управителния съвет на ЗАД „Армеец“ и е един от основателите на държавния застрахователен надзор в България. Константин Велев е водещ специалист в България в областта на застрахователното право и има голям принос при подготовката на редица закони и други нормативни актове в областта на застраховането през годините. Той е дългогодишен член на управителните органи на браншовите организации на застрахователния бизнес в България – Асоциацията на българските застрахователи и Националното бюро на българските автомобилни застрахователи. Beлeв нacлeдявa пoзициятa на председател на...

  Виж още
 • Доверен сервиз "България Карс" ЕООД временно спира дейност

  Доверен сервиз "България Карс" ЕООД временно спира дейност

   Уважаеми клиенти, бихме искали да Ви информираме, че нашият доверен сервиз "България Карс" ЕООД, намиращ се на адрес: гр. София, бул. "Сливница" 425, временно преустановява работа поради ремонтни дейности.  От 01.07.2019 г. се очаква отново да започне своята дейност. Моля да ни извините за причиненото неудобство. ЗАД "Армеец" АД

  Виж още
 • Почивни дни през септември за ЗАД "Армеец"

  Почивни дни през септември за ЗАД "Армеец"

    Уважаеми клиенти, в празничните дни през септември агенциите и ликвидационните центрове на ЗАД „Армеец“ няма да работят на 6, 7 и 8 септември, както и на 21, 22 и 23 септември. При необходимост може да се обръщате към денонощния информационен център на „Армеец".   Екипът на ЗАД "Армеец"

  Виж още
 • Неработен ден за ликвидационен център Варна

  Неработен ден за ликвидационен център Варна

    Във връзка с предстоящия празник на гр. Варна, утре 15.08.2019 г. Ликвидационният център в гр. Варна, намиращ се на адрес: бул. „Владислав Варненчик“ № 279А (до шоурум на Киа и Сузуки) няма да работи с клиенти. Моля да ни извините за причиненото неудобство!   Екипът на ЗАД "Армеец"

  Виж още
 • Невалидни сметки С

  Невалидни сметки С

  Уважаеми клиенти, Застрахователно акционерно дружество "Aрмеец” АД обявява за НЕВАЛИДНИ следните бланки под строг отчет:  Сметка серия С № 161217 и стикер за ГО на МПС 50790541.

  Виж още
 • Спасителен център „Зелени Балкани“ и ЗАД „Армеец“ пуснаха 5 малки ловни соколчета на свобода

  Спасителен център „Зелени Балкани“ и ЗАД „Армеец“ пуснаха 5 малки ловни соколчета на свобода

  Днес, 5 соколчета, родени в Спасителния център на Зелени Балкани, поеха към свободата! Соколчетата на възраст около 35 дни, бяха взети от гнездата им в Спасителния център, прегледани, претеглени, обезпаразитени, маркирани и транспортирани до адаптационната волиера – техен временен дом. Там, екипът на проект „Завръщане на ловния сокол в България“, настани соколчета, а от тук нататък, грижите..

  Виж още
 • Почивни дни през април и май

  Почивни дни през април и май

   Уважаеми клиенти, във връзка с предстоящите празници почивни дни за ЗАД "Армеец" АД - офиси и ликвидационни центрове, ще са: 26.04. 27.04. 28.04. 29.04.   01.05. 04.05. 05.05. 06.05.   24.05. 25.05. 26.05.

  Виж още
 • Поредицата "Българско военно чудо" с три бонус епизода

  Поредицата "Българско военно чудо" с три бонус епизода

  Анимационно-документалната поредица „Българско военно чудо“ на сдружение „Българска история“ и ЗАД „Армеец“, предизвика невиждан интерес сред почитатели на българската история, което накара нейните създатели да зарадват своите последователи, като допълнят поредицата от 11 филма с още три ключови битки от историята на България. Те са посветени на: Люлебургаз-Бухархисар, Защитата на Видин, Завоят..

  Виж още
Зареждане