en ru
image image

Новини

previous page
next page
 • ЗАД "Армеец" обогати историческия архив на ПТГ гр. Габрово

  ЗАД "Армеец" обогати историческия архив на ПТГ гр. Габрово

  ЗАД “Армеец” обогати историческото богатство на Професионалната техническа гимназия в Габрово     Застрахователно акционерно дружество „Армеец“ направи дарение, с което помогна за обогатяването на тематичния кът на българската армия, намиращ се в Професионална техническа гимназия „Д-р Никола Василиади“ – Габрово, който наскоро бе открит. Дарението бе предадено на директора на гимназията г-жа Корнелия Мотова от управителя на ЗАД „Армеец“ в Габрово Анелия Тодорова. Застрахователното дружество предостави информационни материали и късометражни документални филми от хитовите исторически документални поредици “Българско военно чудо”, “Нашите пълководци” и “Средновековна слава”, показващи малко известни факти от военните успехи на България през миналото.     Чрез направеното дарение ЗАД “Армеец” продължава мисията си да популяризира и постави на фокус историческата памет на страната ни и възраждане на забравени личности и герои от близкото и далечно минало. Образователната...

  Виж още
 • НОВ ЛИКВИДАЦИОНЕН ЦЕНТЪР В ГРАД ПЛОВДИВ

  НОВ ЛИКВИДАЦИОНЕН ЦЕНТЪР В ГРАД ПЛОВДИВ

  Уважаеми клиенти, от днес отваря врати нов ликвидационен център на ЗАД „Армеец“ в едно от дилърствата на BMW и MINI у нас „М Кар Пловдив“. Той се намира на адрес бул. „Карловско шосе“ 4003, гр. Пловдив и работи всеки делничен ден от 8.30 до 17.15 часа. Центърът за ликвидация в сградата на „М Кар Пловдив“ обслужва клиенти на BMW и MINI независимо от възрастта на автомобила. Заповядайте в дилърството, където освен неповторимо автомобилно преживяване ще получите професионално и ефективно обслужване от ЗАД „Армеец“.

  Виж още
 • ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОЛЗВАТЕЛИТЕ НА АВТОМОБИЛНИ ЗАСТРАХОВКИ

  ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОЛЗВАТЕЛИТЕ НА АВТОМОБИЛНИ ЗАСТРАХОВКИ

  Уважаеми клиенти,   Бихме искали да Ви информираме, че към днешна дата срокът за регистрация на щети по застраховка „Каско на МПС“ е съгласно Общите условия към сключения застрахователен договор. Можете да заведете щета онлайн, като указания как да го направите ще намерите  ТУК . Напомняме, че  заявления  със снимки е необходимо да изпращате на електронен адрес  onlinesupport@armeec.bg . ЗАД „Армеец“ си запазва правото да изиска извършването на контролен оглед от представител на застрахователя, преди възстановяването на МПС.  За одобрението на приложените документи, снимков материал и приемането на претенцията от Застрахователят ще бъдете уведомени чрез обратна кореспонденция от служител на компанията.

  Виж още
 • Изпълнителният директор на ЗАД „Армеец“ Константин Велев се включи в експертна дискусия на Bloomberg TV Bulgaria

  Изпълнителният директор на ЗАД „Армеец“ Константин Велев се включи в експертна дискусия на Bloomberg TV Bulgaria

  Председателят на Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) и изпълнителен директор на ЗАД „Армеец“ Константин Велев се включи в експертна дискусия, която събра едни от най-големите имена в застрахователния и финтех сектора в България. Тя се организира от единствената бизнес телевизия у нас Bloomberg TV Bulgaria и е част от мултиплатформения журналистически проект Tech 21 на медията. Темата на дискусията беше FinTech&InsureTech , по време на която Константин Велев направи анализ на застрахователния пазар в условия на пандемия. Сред специалните гости в експертното студио на Bloomberg TV Bulgaria беше и Bлaдимиp Caвoв - зaмecтниĸ-пpeдceдaтeл нa Koмиcиятa зa финaнcoв нaдзop, oтгoвapящ зa зacтpaxoвaнeтo. Всички останали теми и участници може да видите тук . Дискусията ще се излъчи от 19:00 часа на 10 октомври в ефира, социалните мрежи и сайта на Bloomberg TV Bulgaria.

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ дарява средства и подпомага ремонта на столичен храм

  ЗАД „Армеец“ дарява средства и подпомага ремонта на столичен храм

  Водено от активната си корпоративна социална политика за подпомагане на смислени и важни за обществото каузи, ЗАД „Армеец“ дари средства за ремонта на известен столичен храм. Застрахователното дружество ще подпомогне храм „Св. Йоан Богослов“ в ж.к. „Левски“ като дари 5000 лв. за спешни строително-ремонтни дейности на сградата му. Храмът е създаден и осветен преди 12 години. От тогава функционира като енорийски православен храм на жителите на квартала. Неговата мисия е да предложи духовна опора за всички 20 000 души както в квартала, така и в околността, но поради нуждата от спешни строително-ремонтни дейности, от години храмът има нужда от средства за укрепяването си. Затова ЗАД „Армеец“ се включи с подкрепа към него, дарявайки необходимата сума за извършване на довършителните ремонтни дейности, които ще позволят на храма да функционира нормално и да извършва мисията си.

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ с нова застраховка „Помощ при пътуване в България“

  ЗАД „Армеец“ с нова застраховка „Помощ при пътуване в България“

  Застрахователно акционерно дружество „ Армеец “ пуска на пазара нов застрахователен продукт – „Помощ при пътуване в България“ . Той се предлага от 1 юли и дава възможност на български и чуждестранни граждани с разрешение за дългосрочно или постоянно пребиваване в България, на възраст до 84 години, да се застраховат групово или индивидуално, преди да предприемат служебно, туристическо или пътуване от друг характер в страната. Застраховката е подходяща за индивидуални клиенти, семейства, приятелски групи, туристически  дружества и агенции, клубове за туризъм и екстремни спортове, учебни заведения, организиращи ученически екскурзии, детски лагери, бели, зелени, сини училища. Голямото предимство на „Помощ при пътуване в България“ е, че се сключва при условията на осигурен асистанс за територията на Република България, чрез който се осигурява надеждна застрахователна защита, като на разположение на застрахованите лица са 24-часов спешен център и денонощна телефонна линия. Клиентите на...

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ се включи във Финансовата академия за ученици на ВУЗФ

  ЗАД „Армеец“ се включи във Финансовата академия за ученици на ВУЗФ

  Защо застраховането е важно и необходимо, какви са основните застрахователни продукти и какво е да работиш в сферата – по тези и още теми експерт от ЗАД „Армеец“ се включи в тазгодишната образователна безплатна Финансова академия за ученици на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). На въпросите на младите участници в академията отговори Иван Ганчев, директор „Обучения“ в ЗАД..

  Виж още
 • НЕВАЛИДНИ БЛАНКИ ПОД СТРОГ ОТЧЕТ 12.2021

  НЕВАЛИДНИ БЛАНКИ ПОД СТРОГ ОТЧЕТ 12.2021

  Уважаеми клиенти, ЗАД "Армеец" обявява за невалидни следните бланки под строг отчет, които може да видите  ТУК .

  Виж още
 • Ликвидационен център гр. Пловдив с нов адрес от декември

  Ликвидационен център гр. Пловдив с нов адрес от декември

  Уважаеми клиенти, бихме искали да Ви информираме, че Ликвидационен център град Пловдив ще бъде с нов адрес от началото на месец декември. Новата локация ще се намира на ул. „Васил Левски“ 195, Северна Промишлена Зона (при шоурум на Mazda Пловдив). Работното време на нашите експерти остава не променено, всеки делничен ден от 8.30 до 17.15 часа. 

  Виж още
 • НЕВАЛИДНИ БЛАНКИ ПОД СТРОГ ОТЧЕТ 2/10.2021

  НЕВАЛИДНИ БЛАНКИ ПОД СТРОГ ОТЧЕТ 2/10.2021

  Уважаеми клиенти, ЗАД "Армеец" обявява за невалидни следните бланки под строг отчет, които може да видите  ТУК .

  Виж още
 • НЕВАЛИДНИ БЛАНКИ ПОД СТРОГ ОТЧЕТ 10.2021

  НЕВАЛИДНИ БЛАНКИ ПОД СТРОГ ОТЧЕТ 10.2021

  Уважаеми клиенти, ЗАД "Армеец" обявява за невалидни следните бланки под строг отчет, които може да видите  ТУК .

  Виж още
 • Ликвидационен център гр. Перник е с нов адрес

  Ликвидационен център гр. Перник е с нов адрес

  Уважаеми клиенти, бихме искали да Ви информираме, че Ликвидационен център град Перник е с нов адрес. За Ваше удобство той се намира в централната градска част на улица  „Радомир“, бл. 5, вх. А, партер. Работното време на нашите експерти е всеки делничен ден от 8.30 до 17.15 часа. 

  Виж още
Зареждане