en ru
image image bg_history bg_history bg_history

Новини

 • Ликвидационен център България с нов адрес в Лозенец

  Ликвидационен център България с нов адрес в Лозенец

    Уважаеми клиенти, бихме искали да Ви информираме, че на 17.01.2020 г. Ликвидационен център България, ще работи до 12:00 ч. Това ще бъде последния работен ден на офиса, който ще бъде преместен на нова локация.   Новият Ликвиодационен център Лозенец ще отвори врати на 20.01.2020 г. за клиенти и се намира на  бул. „Джеймс Баучер“ 51  (локална сграда в двора на Енергопроект, вход откъм ул. „Трепетлика“).   Работното време на новия Ликвидационен център ще бъде: Понеделник - Петък: 8:30-17:15 ч.  Събота - Неделя: почивни дни   Виж локацията тук!    ЗАД "Армеец"  

  Виж още
 • ЗАД „Армеец" дари брайлови машини за учениците от СУ „Луи Брайл“

  ЗАД „Армеец" дари брайлови машини за учениците от СУ „Луи Брайл“

  Застрахователното акционерно дружество „Армеец“ дари 12 броя брайлови машини за ученици с нарушено зрение. Дарението беше направено към средното училище „Луи Брайл“ и беше връчено от изпълнителния директор на компанията Диана Манева.   „За нас е огромно удоволствие, че може дадем своя принос. Децата са богатството на България, затова и част от корпоративно-социална отговорност на ЗАД..

  Виж още
 • Невалидни бланки към 27.12.2019

  Невалидни бланки към 27.12.2019

  Уважаеми клиенти, ЗАД "Армеец" обявява за невалидни следните бланки под строг отчет, които може да видите  ТУК .

  Виж още
 • Празнично работно време през декември

  Празнично работно време през декември

  Уважаеми клиенти,   Бихме искали да Ви информираме, че Ликвидационните центрове на ЗАД "Армеец" ще бъдат с празнично работно време, както следва: 23.12.2019 г. - всички Ликвидационни центрове ще приемат клиенти за огледи до 14.00 ч. 24, 25 и 26.12.2019 г. - почивни дни 28 и 29.12.2019 г. - почивни дни 31.12.2019 г. - всички Ликвидационни центрове ще приемат клиенти за огледи..

  Виж още
 • Невалидни бланки под строг отчет

  Невалидни бланки под строг отчет

  Уважаеми клиенти, ЗАД "Армеец"обявява за невалидни следните бланки под строг отчет, които може да видите ТУК

  Виж още
 • Поздравеления за всички дипломирани магистри на ЗАД "Армеец"

  Поздравеления за всички дипломирани магистри на ЗАД "Армеец"

  Честито на всички колеги, които вчера се дипломираха от най-доброто висше училище в сферата на бизнеса - ВУЗФ. С гордост можем да отбележим успехите на Десислава Апостолова и Светослав Стоилов, които са част от талантливия ни екип и завършиха с пълно отличие магистърската степен по специалност "Бизнес процеси и риск мениджмънт в застраховането" във ВУЗФ, както и на Галина Касърова, Елка..

  Виж още
 • Невалидни бланки

  Невалидни бланки

  Уважаеми клиенти, Застрахователно акционерно дружество "Aрмеец” АД обявява за НЕВАЛИДНИ бланки под строга отчетност за различни видове застраховки. Подробен списък, със сериите и номерата на бланките, можете да намерите ТУК

  Виж още
Зареждане