en ru
image image bg_history bg_history

Новини

previous page
next page
 • Неработен ден за ликвидационен център Варна

  Неработен ден за ликвидационен център Варна

    Във връзка с предстоящия празник на гр. Варна, утре 15.08.2019 г. Ликвидационният център в гр. Варна, намиращ се на адрес: бул. „Владислав Варненчик“ № 279А (до шоурум на Киа и Сузуки) няма да работи с клиенти. Моля да ни извините за причиненото неудобство!   Екипът на ЗАД "Армеец"

  Виж още
 • Константин Велев е новият председател на Асоциацията на българските застрахователи

  Константин Велев е новият председател на Асоциацията на българските застрахователи

  Изпълнителният директор на ЗАД „Армеец“ Константин Велев е новият председател на управителния съвет на Acoциaциятa нa бългapcĸитe зacтpaxoвaтeли (АБЗ). Изборът му беше направен вчера по време на общото събрание на члeнoвeтe нa cдpyжeниeтo, по време на което беше пpиeта и пpoгpaмaта на асоциацията зa cлeдвaщaтa гoдинa. Велев е доказан професионалист с над 20-годишен управленски опит на българския застрахователен пазар. Той е част от Управителния съвет на ЗАД „Армеец“ и е един от основателите на държавния застрахователен надзор в България. Константин Велев е водещ специалист в България в областта на застрахователното право и има голям принос при подготовката на редица закони и други нормативни актове в областта на застраховането през годините. Той е дългогодишен член на управителните органи на браншовите организации на застрахователния бизнес в България – Асоциацията на българските застрахователи и Националното бюро на българските автомобилни застрахователи. Beлeв нacлeдявa пoзициятa на председател на...

  Виж още
 • Спасителен център „Зелени Балкани“ и ЗАД „Армеец“ пуснаха 5 малки ловни соколчета на свобода

  Спасителен център „Зелени Балкани“ и ЗАД „Армеец“ пуснаха 5 малки ловни соколчета на свобода

  Днес, 5 соколчета, родени в Спасителния център на Зелени Балкани, поеха към свободата! Соколчетата на възраст около 35 дни, бяха взети от гнездата им в Спасителния център, прегледани, претеглени, обезпаразитени, маркирани и транспортирани до адаптационната волиера – техен временен дом. Там, екипът на проект „Завръщане на ловния сокол в България“, настани соколчета, а от тук нататък, грижите по тяхното хранене ще се извършват скрито, посредством специално пригоден „асансьор“. От години ЗАД "Армеец" финансира дейностите на Зелени Балкани по възстановяването на вида у нас. Компанията имаше приятното задължение да стане кръстница на мъниците. Соколчетата получиха следните артистични имена: Кая, Рея, Сури, Визерион, Арми. Предстои птиците да изкарат определено време във волиерите, след което ще бъдат пуснати на свобода. През юни месец ще бъдат пуснати още ловни соколчета, родени в Спасителния център.

  Виж още
 • Доверен сервиз "България Карс" ЕООД временно спира дейност

  Доверен сервиз "България Карс" ЕООД временно спира дейност

   Уважаеми клиенти, бихме искали да Ви информираме, че нашият доверен сервиз "България Карс" ЕООД, намиращ се на адрес: гр. София, бул. "Сливница" 425, временно преустановява работа поради ремонтни дейности.  От 01.07.2019 г. се очаква отново да започне своята дейност. Моля да ни извините за причиненото неудобство. ЗАД "Армеец" АД

  Виж още
 • Поредицата "Българско военно чудо" с три бонус епизода

  Поредицата "Българско военно чудо" с три бонус епизода

  Анимационно-документалната поредица „Българско военно чудо“ на сдружение „Българска история“ и ЗАД „Армеец“, предизвика невиждан интерес сред почитатели на българската история, което накара нейните създатели да зарадват своите последователи, като допълнят поредицата от 11 филма с още три ключови битки от историята на България. Те са посветени на: Люлебургаз-Бухархисар, Защитата на Видин, Завоят на Черна. За няколко дни, след появата на видеата в интернет, сдружение "Българска история" и ЗАД "Армеец"получиха поздравления за продължението на поредицата, а видеата се радват на висок интерес. Филмите са достъпни за всички и онлайн, а дискове от поредицата се подаряват безвъзмездно за образователни цели. Епизодите могат да бъдат гледани и в социалните мрежи на "Българска история" и ЗАД "Армеец“.

  Виж още
 • Невалидни сметки С

  Невалидни сметки С

  Уважаеми клиенти, Застрахователно акционерно дружество "Aрмеец” АД обявява за НЕВАЛИДНИ следните бланки под строг отчет:  Сметка серия С № 161217 и стикер за ГО на МПС 50790541.

  Виж още
 • Почивни дни през април и май

  Почивни дни през април и май

   Уважаеми клиенти, във връзка с предстоящите празници почивни дни за ЗАД "Армеец" АД - офиси и ликвидационни центрове, ще са: 26.04. 27.04. 28.04. 29.04.   01.05. 04.05. 05.05. 06.05.   24.05. 25.05. 26.05.

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ е застраховател №1 в България с най-добро съотношение между цена и качество на продуктите

  ЗАД „Армеец“ е застраховател №1 в България с най-добро съотношение между цена и качество на продуктите

  ЗАД „Армеец“ беше отличена като компанията, която предлага най-добро съотношение между цена и качество на застраховките в България. Компанията получи престижния сертификат и медал Best Buy Award след проучване, проведено у нас през януари тази година от Международната сертифицираща асоциация ICERTIAS. Най-много от респондентите са посочили, че ЗАД „Армеец“ предлага най-добро съотношение..

  Виж още
 • Документалната поредица „Нашите пълководци“ пуска бонус епизод

  Документалната поредица „Нашите пълководци“ пуска бонус епизод

    Новата продукция е посветена на първия български генерал Сава Муткуров Анимационно-документалната поредица „Нашите пълководци“ на сдружение „Българска история“ и ЗАД „Армеец“, която представя някои от най-важните български военачалници, се увеличава с един нов бонус епизод. Допълнителният късометражен филм е посветен на първия български генерал Сава Муткуров , чиито заслуги за..

  Виж още
 • Празнично работно време 3-ти март 2019 г.

  Празнично работно време 3-ти март 2019 г.

  Уважаеми клиенти,  В празничните дни, по  случай Националния празник на България 3-ти март, офисите на ЗАД "Армеец" няма да работят oт 02-ри до 04-ти 03.2019 г. включително. В празничните и почивни дни можете да се обръщате към Денонощния информационен център на ЗАД "Армеец" .

  Виж още
 • Невалидни БСО към 31.01.2019 г.

  Невалидни БСО към 31.01.2019 г.

  Застрахователно акционерно дружество "Aрмеец” АД обявява за НЕВАЛИДНИ неупотребявани стикери и контролни талони по застраховка „Гражданска отговорност на МПС“, сертификати „Зелена карта“, както и бланки на дружеството за различни видове застраховки. Подробен списък, със сериите и номерата на бланките, можете да намерите ТУК

  Виж още
Зареждане