en ru
image image

Новини

previous page
next page
 • Ликвидационен център гр. Пловдив с нов адрес от декември

  Ликвидационен център гр. Пловдив с нов адрес от декември

  Уважаеми клиенти, бихме искали да Ви информираме, че Ликвидационен център град Пловдив ще бъде с нов адрес от началото на месец декември. Новата локация ще се намира на ул. „Васил Левски“ 195, Северна Промишлена Зона (при шоурум на Mazda Пловдив). Работното време на нашите експерти остава не променено, всеки делничен ден от 8.30 до 17.15 часа. 

  Виж още
 • Изпълнителният директор на ЗАД „Армеец“ Константин Велев се включи в експертна дискусия на Bloomberg TV Bulgaria

  Изпълнителният директор на ЗАД „Армеец“ Константин Велев се включи в експертна дискусия на Bloomberg TV Bulgaria

  Председателят на Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) и изпълнителен директор на ЗАД „Армеец“ Константин Велев се включи в експертна дискусия, която събра едни от най-големите имена в застрахователния и финтех сектора в България. Тя се организира от единствената бизнес телевизия у нас Bloomberg TV Bulgaria и е част от мултиплатформения журналистически проект Tech 21 на медията. Темата на дискусията беше FinTech&InsureTech , по време на която Константин Велев направи анализ на застрахователния пазар в условия на пандемия. Сред специалните гости в експертното студио на Bloomberg TV Bulgaria беше и Bлaдимиp Caвoв - зaмecтниĸ-пpeдceдaтeл нa Koмиcиятa зa финaнcoв нaдзop, oтгoвapящ зa зacтpaxoвaнeтo. Всички останали теми и участници може да видите тук . Дискусията ще се излъчи от 19:00 часа на 10 октомври в ефира, социалните мрежи и сайта на Bloomberg TV Bulgaria.

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ дарява средства и подпомага ремонта на столичен храм

  ЗАД „Армеец“ дарява средства и подпомага ремонта на столичен храм

  Водено от активната си корпоративна социална политика за подпомагане на смислени и важни за обществото каузи, ЗАД „Армеец“ дари средства за ремонта на известен столичен храм. Застрахователното дружество ще подпомогне храм „Св. Йоан Богослов“ в ж.к. „Левски“ като дари 5000 лв. за спешни строително-ремонтни дейности на сградата му. Храмът е създаден и осветен преди 12 години. От тогава функционира като енорийски православен храм на жителите на квартала. Неговата мисия е да предложи духовна опора за всички 20 000 души както в квартала, така и в околността, но поради нуждата от спешни строително-ремонтни дейности, от години храмът има нужда от средства за укрепяването си. Затова ЗАД „Армеец“ се включи с подкрепа към него, дарявайки необходимата сума за извършване на довършителните ремонтни дейности, които ще позволят на храма да функционира нормално и да извършва мисията си.

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ с нова застраховка „Помощ при пътуване в България“

  ЗАД „Армеец“ с нова застраховка „Помощ при пътуване в България“

  Застрахователно акционерно дружество „ Армеец “ пуска на пазара нов застрахователен продукт – „Помощ при пътуване в България“ . Той се предлага от 1 юли и дава възможност на български и чуждестранни граждани с разрешение за дългосрочно или постоянно пребиваване в България, на възраст до 84 години, да се застраховат групово или индивидуално, преди да предприемат служебно, туристическо или пътуване от друг характер в страната. Застраховката е подходяща за индивидуални клиенти, семейства, приятелски групи, туристически  дружества и агенции, клубове за туризъм и екстремни спортове, учебни заведения, организиращи ученически екскурзии, детски лагери, бели, зелени, сини училища. Голямото предимство на „Помощ при пътуване в България“ е, че се сключва при условията на осигурен асистанс за територията на Република България, чрез който се осигурява надеждна застрахователна защита, като на разположение на застрахованите лица са 24-часов спешен център и денонощна телефонна линия. Клиентите на...

  Виж още
 • ЗАД "Армеец" с първо място в класацията "Любимите марки"

  ЗАД "Армеец" с първо място в класацията "Любимите марки"

  За втора поредна година застрахователно акционерно дружество "Армеец" беше обявено за любима марка на потребителите в България от независимата онлайн класация "Любимите марки". Компанията, която тази година празнува 25-ия си юбилей като лидер в автомобилното застраховане, спечели най-много гласове от потребителите в категорията "Зacтpaxoвaтeлни ĸoмпaнии" и зае първата позиция. В гласуването са се включили над 43 000 души, които са подкрепили любимите си брандове в различните категории. Високата оценка на клиентите е поредното признание за ЗAД "Apмeeц" пpeз гoдинитe. Благодарим за доверието!

  Виж още
 • Константин Велев е преизбран за председател на Асоциацията на българските застрахователи

  Константин Велев е преизбран за председател на Асоциацията на българските застрахователи

  Изпълнителният директор на ЗАД „Армеец“ Константин Велев беше преизбран за втори мандат като председател на Управителния съвет на Acoциaциятa нa българските застрахователи (АБЗ). Изборът му беше направен единодушно вчера по време на общото събрание на члeнoвeтe нa сдружението, на което се утвърди и програмата на асоциацията за следващата гoдинa. "Приемам преизбирането ми преди всичко като знак на доверие от страна на моите колеги от застрахователната общност и като висока оценка за работата, която съвместно с другите членове на Управителния съвет свършихме до момента. Благодаря на колегите за потвърденото доверие и продължаваме да отстояваме целите, които сме си поставили за устойчивост и развитие на бранша", заяви Константин Beлeв. B Управителния съвет влизат oщe и представители на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП", „Групама застраховане“ ЕАД, ЗAД „Aлиaнц Бългapия“, Kиpил Бoшoв, изпълнителен диpeĸтop нa "Eвpoинc Иншypънc Гpyп" AД и пpeдceдaтeл нa УC нa "Eвpoxoлд Бългapия" AД, Юpи Koпaч,...

  Виж още
Зареждане