en ru
image image

Новини

previous page
next page
 • ЗАД „Армеец“ направи дарение в навечерието на Коледа

  ЗАД „Армеец“ направи дарение в навечерието на Коледа

  ЗАД „Армеец“ ежегодно подпомага множество проекти и каузи, като в навечерието на най-светлите християнски празници направи дарение в подкрепа на сдружение „Граждански инициативи – гр. Ловеч“.  Дружеството се отзова на молбата на сдружението и дари климатици за нуждите на центровете „Любов“ и „Надежда“, като се надяваме, че с този жест ще допринесем за по-топли и уютни празници за децата.

  Виж още
 • Важнa информация за клиентите на ЗАД "Армеец"

  Важнa информация за клиентите на ЗАД "Армеец"

  Във връзка със завишените случаи на заболели от COVID-19 в страната, бихме искали да Ви информираме, че част от служителите на ЗАД „Армеец“ преминават в дистанционен режим на работа от дома. Ръководството на дружеството предприема необходимите мерки за намаляване на риска от заразяване и превенция както на служителите, така и на клиентите си. Въпреки създалата се ситуация сме организирали непрекъсваем процес на обслужване, като Ви уверяваме, че нашите служители ще работят с нужните предпазни мерки. Офисите и ликвидационните центрове работят с обичайното си работно време за сключване на застраховки, плащане на вноски по застрахователните полици и регистрация на щети. За Ваше улеснение на интернет страницата на дружеството  ТУК , може да намерите заявления за електронно попълване на уведомление за щети по автомобилни застраховки, застраховки на имущество, злополука и застраховки за пътуване. Всички клиенти, които желаят да подадат заявленията си по електронен път, може да го направят на следния...

  Виж още
 • ONLINE заявка на щета за автомобилни застраховки

  ONLINE заявка на щета за автомобилни застраховки

  Уважаеми клиенти и партньори, Мислейки за Вашата сигурност и тази на служителите ни, с цел превенция от заразяване с COVID-19, ние от ЗАД „Армеец“ временно ще приемаме снимков материал при дистанционно постъпили заявления за щета по автомобилни застраховки „Каско“ и „Гражданска отговорност“. Подробни указания как може да го направите ще намерите ТУК . Напомняме, че заявления със снимки е необходимо да изпращате на електронен адрес onlinesupport@armeec.bg . ЗАД „Армеец“ си запазва правото да изиска извършването на контролен оглед от представител на застрахователя, преди възстановяването на МПС. За одобрението на приложените документи, снимков материал и приемането на претенцията от Застрахователят ще бъдете уведомени чрез обратна кореспонденция от служител на компанията. Вярваме, че с предприетите действия ще Ви улесним, като ще избегнем струпване на много хора и посредници в ликвидационните ни центрове. 

  Виж още
 • ПУНКТ ЗА ОГЛЕДИ И ЗАСНЕМАНЕ В СОФИЯ С НОВ АДРЕС

  ПУНКТ ЗА ОГЛЕДИ И ЗАСНЕМАНЕ В СОФИЯ С НОВ АДРЕС

  Уважаеми клиенти, Бихме искали да Ви информираме, че считано от 17.08.2020 година, пункта за огледи и заснемане на ЗАД „Армеец“ в гр. София, ж. к. „Люлин“, бул. „ Луи Пастьор“ № 22, ще бъде с нов адрес намиращ се на бул. Сливница № 618 .

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ връчи награда на най-добрия випускник на Националния военен университет

  ЗАД „Армеец“ връчи награда на най-добрия випускник на Националния военен университет

  За втора поредна година застрахователно акционерно дружество „Армеец“  връчи награда „Сава Муткуров“ на най-добрият випускник от Националния военен университет „Васил Левски“. Тази година наградата, която включва статуетка – бюст на първия български генерал, грамота и парична награда от 1 000 лева, беше спечелена от лейтенант Симеон Андреев – специалност „Военна полиция“. Той е родом от град..

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ е любимата застрахователна компания на потребителите

  ЗАД „Армеец“ е любимата застрахователна компания на потребителите

  Скъпи клиенти, партньори и колеги, Застрахователно акционерно дружество „Армеец“ беше обявено за любимата марка на потребителите в независимата потребителска онлайн класация „Любимите марки“. В тазгодишното 12-о издание на класацията ЗАД „Армеец“ спечели първо място в категорията „Застрахователни компании“. За приза „Любима марка на потребителите“ дружеството се състезаваше с най-големите..

  Виж още
 • Невалидни бланки под строг отчет 2019

  Невалидни бланки под строг отчет 2019

  Уважаеми клиенти, ЗАД "Армеец" обявява за невалидни следните бланки под строг отчет, които може да видите  ТУК

  Виж още
 • Невалидни бланки под строг отчет 06.2020

  Невалидни бланки под строг отчет 06.2020

  Уважаеми клиенти, ЗАД "Армеец" обявява за невалидни следните бланки под строг отчет, които може да видите  ТУК .

  Виж още
 • ЗАД „Армеец“ дари средства за дигитализацията на историческия книжовен фонд на Софийската семинария

  ЗАД „Армеец“ дари средства за дигитализацията на историческия книжовен фонд на Софийската семинария

  Следвайки патриотичната си мисия да подкрепя и развива проекти, които съхраняват спомена за миналото и богатата история на страната ни, ЗАД „Армеец“ дари средства за дигитализацията на историческия книжен фонд на библиотеката на Софийската духовна семинария „Св. Иван Рилски“. Проектът е от голяма национална значимост, защото ще съхрани ценен книжен фонд, събиран и..

  Виж още
Зареждане