en ru
image image

Първата бойна гала вечер SENSHI във Варна с подкрепата на ЗАД "Армеец"

Snimka 2

Първата бойна гала вечер SENSHI вдигна на крака стотици в Двореца на културата и спорта във Варна

 

При изключителен интерес и с триумф за България приключи първата професионална бойна гала вечер от серията спортни двубои SENSHI, която се организира с подкрепата на ЗАД „Армеец“. Пред препълнена зала „Конгреса“ в Двореца на културата и спорта във Варна Християн Корунчев спечели Интерконтиненталната титла на WAKO PRO. Той успя да надделее над противника си Никола Тодорович в категория до 78 кг, стил К-1.

 

Вторият голям двубой за Европейска титла на WAKO PRO от бойната карта на SENSHI завърши в полза на сърбина Любо Ялови. Той се изправи срещу Бобан Илиоски от Македония и победи с 2:1 съдийски гласа. Това беше и единствената среща на SENSHI, спечелена от боец, който не е от България.

Родните кикбоксьори разгромиха противниците си от Македония, Сърбия, Румъния и Украйна и донесоха 8 победи за България.

 

Провеждането на първата бойна гала вечер SENSHI е само първата от десетки, които предстои да се състоят през годината със съдействието на ЗАД „Армеец“. Подкрепянето на спортни инициативи и инвестирането в развитието на бойните изкуства е част от корпоративната-социална отговорност на ЗАД „Армеец“, която застрахователното дружество следва усилено.

 

Следващата бойна гала вечер SENSHI  ще се проведе на 20 април в зала „Арена Армеец“ в София.

Галерия - 2 Снимки