en ru
image image

Щетите от градушката се регистрират по ускорена процедура

ускорена процедура за щетите от градушката

Важно за клиентите на ЗАД Армеец

ЗАД Армеец информира клиентите със щети, нанесени от опустошителната градушка в района на София, че центровете за регистрация на щети ще приемат заявления с удължено работно време от 08:30 до 20:00, включително и в събота.

Увеличава се срокът за подаване на заявления от 7 на 15 работни дни. Формуляр Уведомление за щета може да бъде изтеглен от тук или от сайта на дружеството www.armeec.bg, секцията „Помощ при щета“. Необходимо е да се представи документ за собственост на увреденото имущество (за пострадалите автомобили – регистрационен талон) .

Уведомленията за щета могат да бъдат подавани и на електронна поща gradushka@armeec.bg и всички и-мейл адреси, публикувани в сайта на дружеството, както и към всички агенции на ЗАД Армеец. За клиентите, подали уведомление по електронна поща, огледите могат да бъдат направени в удобно за тях време и във всички ликвидационни центрове.

Щети, нанесени в гр.София, в рамките на горепосочения срок, клиентите могат да регистрират и в ликвидационните центрове в страната – Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Перник, Благоевград, Казанлък, Плевен, Хасково, Габрово и Ловеч.

Допълнителна информация и съдействие клиентите на дружеството могат да получат от денонощният контактен център на телефон 0700 1 39 39 или в някой от центровете за регистрация на щети в гр. София: ул. „Жолио Кюри“ № 20, бул. „Сливница“ № 425, ул. „Бяло поле“ № 8Д.

Всички екипи на дружеството ще бъдат мобилизирани, за да се осигури бързо и навременно обслужване на клиентите.