en ru
image image

Цветанка Крумова за четвърти път лектор в „Шумът на парите”

Shumat na parite 2014

Топ икономистите ще заседават на 14 и 15 май в Кемпински хотел Зографски

Изпълнителният директор на ЗАД Армеец Цветанка Крумова за четвърти път ще бъде лектор във форума „Шумът на парите”, който ще се проведе на 14 и 15 май в Кемпински хотел Зографски в София. Петото издание на икономическото събитие e безплатно за посещение. В него ще вземат участие над 30 български и чуждестранни финансисти, застрахователи и банкери.

Икономическите перспективи пред България и пред Българската фондова борса, тенденциите в развитието на банковия сектор и най-новите очаквания за имотния пазар са основните теми в първия ден на събитието. Дискусиите от втория ден са посветени на развитието на капиталовите пазари в региона и отношението на застрахователните компании към проблемите на сектора през идните месеци.

Очаква се основните дискутирани теми в панела застраховане да са фокусирани върху проблемите пред бранша в условията на криза, увеличаващата се конкуренция на пазара и тенденциите пред застраховката Каксо. Дискусията вероятно ще засегне и последните промени в правилата и препоръки на Комисията за Финансов надзор. Г-жа Цветанка Крумова – Изпълнителен директор и член на УС на ЗАД Армеец ще вземе отношение по актуалните теми. Останалите лектори са Стефан Софиянски, председател на УС на Лев Корпорация, Пламен Ялъмов, председател на Изпълнителния комитет на Алианц България Холдинг, Александър Пеев, директор „Развитие на търговската мрежа“ на ДЗИ Общо застраховане, Николай Генчев, главен изпълнителен директор и председател на УС на ЗК Уника. Модератор отново ще е Николай Здравков, управляващ съдружник в I&G Brokers.