en ru
image image

Уведомление

Уведомление

Уважаеми колеги, партньори и клиенти,

 

От името на Управителният съвет на Застрахователно акционерно дружество „Армеец“ Ви информираме, че след дългогодишно успешно партньорство изпълнителният директор на дружество г-н Румен Георгиев, взе решение да напусне управлението на Армеец.

Г-н Георгиев беше в основата на успехите на компанията, работейки за това Армеец да се превърне в утвърдена марка на българския пазар, застрахователно дружество събрало в едно най-доброто от опита, традициите и съвременните тенденции, символ на професионализъм, индивидуален подход и отношение към всеки клиент.

Благодарни сме и високо ценим професионализма и годините упорит труд, които г-н Георгиев посвети за постигането на тези резултати и му пожелаваме успех във всички бъдещи начинания!

Пред нас и пред екипа на Армеец продължава да стои най-важната задача – да запазим доверието на нашите акционери, партньори, колеги и на всеки един клиент. Да работим за повишаване на професионалните стандарти и практики в дружеството с оглед на новите предизвикателства пред българския застрахователен пазар. Да подготвяме компанията за достойното посрещане на двадесетата й годишнина през 2016г.

Уверени сме, че клиентите, партньорите и колегите на Армеец ще продължат да получават услуги, подплатени с много стабилност и професионален опит, а Армеец ще бьде еталон на застрахователния пазар.