en ru
image image

Важнa информация за клиентите на ЗАД "Армеец"

Covid

Във връзка със завишените случаи на заболели от COVID-19 в страната, бихме искали да Ви информираме, че част от служителите на ЗАД „Армеец“ преминават в дистанционен режим на работа от дома. Ръководството на дружеството предприема необходимите мерки за намаляване на риска от заразяване и превенция както на служителите, така и на клиентите си. Въпреки създалата се ситуация сме организирали непрекъсваем процес на обслужване, като Ви уверяваме, че нашите служители ще работят с нужните предпазни мерки. Офисите и ликвидационните центрове работят с обичайното си работно време за сключване на застраховки, плащане на вноски по застрахователните полици и регистрация на щети.

За Ваше улеснение на интернет страницата на дружеството ТУК, може да намерите заявления за електронно попълване на уведомление за щети по автомобилни застраховки, застраховки на имущество, злополука и застраховки за пътуване. Всички клиенти, които желаят да подадат заявленията си по електронен път, може да го направят на следния електронен адрес: onlinesupport@armeec.bg

За да бъдат избегнати струпвания от хора пред центровете за ликвидация, срокът за завеждане на щети се удължава от 7 на 14 дни.

За допълнителна информация и съдействие от експерти, на Ваше разположение е денонощна линия за обслужване на клиенти.

За страната:

+359 700 1 3939

+359 88 792 24 44