en ru
image image

ВУЗФ организира уебинар за предизвикателствата пред застрахователния бранш с участието на Константин Велев, изпълнителен директор на ЗАД „Армеец“

VUZF_webinar

Висшето училище по застраховане и финанси продължава със серията си от безплатни професионални уебинари. Третата подред онлайн дискусия ще се проведе на 27 май, от 11 часа, и ще бъде с фокус върху застраховането и предизвикателствата, пред които браншът в България е изправен заради пандемията от COVID-19. По покана на ректора на ВУЗФ доц. д-р Григорий Вазов, лектор на безплатния уебинар ще бъде председателят на Управителния съвет на Асоциацията на българските застрахователи и изпълнителен директор на ЗАД „Армеец“ Константин Велев. Той ще акцентира върху теми, като методиката за определяне на обезщетенията за неимуществени вреди по застраховка „Гражданска отговорност на автомобилистите“ и системата „бонус-малус“.  

Повече информация и възможност за записване ще намерите тук: https://cutt.ly/xyY8ADl

Безплатните професионални онлайн дискусии са част от дългосрочната мисия на ВУЗФ да работи в полза на обществеността и да подпомогне развитието на икономиката. Университетът ежегодно обучава стотици студенти, предоставяйки им ценно ноу-хау и възможности за практика, за да се изградят като новите бизнес лидери в страната.

Като част от мисията си в полза на бизнеса и икономиката на страната Лабораторията за научно-приложни изследвания към университета VUZF Lab, започна да провежда и специални корпоративни обучения за компаниите в широк спектър от теми и области. Научният екип на VUZF Lab разработи и пакет от антикризисни мерки, с които да помогне на държвата да се справи с предстоящата криза в икономиката на страната, част от които вече са приети.