en ru
image image

ЗАД „Армеец“ благодари на своите партньори с грандиозно шоу по повод 20-годишния си юбилей

20_godini

Група „Фондацията“, квартет „Интро“ и ансабълът и оркестърът на Гвардейската армия превърнаха събитието по повод 20-я рожден ден на ЗАД „Армееец“ в истински празник за над 500 партньори, клиенти, служители и приятели на компанията. Годишнината от създаването на застрахователното дружество беше отпразнувана в зала Арена Армеец вечерта на 19 май.
Заедно със ЗАД „Армеец“ юбилея отбелязаха водещи фигури от бизнеса, банкери, застрахователи, както и представители на светския елит.

Като част от празничната програма ЗАД „Армеец“ отличи служителите си с най-дългогодишен стаж - Юлия Станева, Тамара Руменова и Нели Христова, а в знак на благодарност към партньорите и клиентите домакините подариха специален плакет на всеки гост.

„Празничното събитие по повод 20-годишния юбилей на „Армеец“ е преди всичко израз на признателност към нашите колеги, брокери, партньори. Благодаря Ви, че допринесохте компанията да се нареди сред лидерите в застраховането днес, както и да заслужи
десетките професионални признания на гилдията и потребителите през годините“, каза Цветанка Крумова, Член на УС и Изпълнителен директор на ЗАД „Армеец“ АД.

„Армеец“ е лидер в застрахователния сектор от 2012 г. насам, с пазарен дял от над 13% в България. Компанията е на челна позиция в сегментите на общото застраховане и застраховки „Каско на МПС” и „Помощ при пътуване”. Носител е и на десетки награди от гилдията и потребителите, като преди броени дни грабна престижната награда „Застраховател на годината“ за 2015 година. ЗАД „Армеец“ е отговорна компания, която приоритетно подпомага проекти, свързани с привличане на общественото внимание към безопасността на движението, запазването на национално-историческите и културни ценности, както и изявите на талантливи деца и младежи в различни области.