en ru
image image

ЗАД Армеец е официален застраховател на „Ваканция & Спа Експо“

Туристическо изложение Ваканция&Спа  Експо 2015

Международното туристическо изложение с над 250 участници

ЗАД Армеец е официален застраховател на 32-рото издание на международната туристическа борса „Ваканция & СПА Експо“, която се провежда от 12 до 14 февруари в Интер Експо Център в гр. София под надслов „В България всичко е туризъм”. Армеец е представен със собствен щанд, където участниците и посетителите могат да получат компетентна информация за застрахователните туристическите продукти на дружеството.

Международното изложение събра повече от 250 участници, сред които нови 40 български и 30 чуждестранни представители. Мащабно е присъствието на борсата на 50 български общини и информационни центрове. В съпътстващата програма се провеждат дискусии по различни проблеми на туризма в България и бъдещите тенденции на световния туристическия пазар, както и представяне на многобройни проекти на общини. Борсата се провежда под патронажа на Министерство на туризма.

През трите дни на форума туроператори, общини и браншови организации поднасят своите оферти за почивки и екскурзии по атрактивен начин – с демонстрации, дегустации и рекламни материали. Интерес предизвика щанда на Столична община, където бе позиционирана каляската на цар Фердинанд. На щанда на община Елена посетителите могат да опитат от прочутия еленски бут, на щанда на Мароко да пият чай, на Турция да опитат локум.

С подкрепата на международния форум ЗАД Армеец отново съдейства за развитието на туристически бизнес в България.