en ru
image image

ЗАД „Армеец“ и ролята на застраховките на конференция „Здраве и безопасност на работното място“

Riskovo

Каква е ролята на застраховката при злополука на работното място и защо превенцията трябва да бъде водещ приоритет за работодателите – на тези и още въпроси отговори Силвия Георгиева от дирекция „Рисково застраховане“ в ЗАД „Армеец“ по време на конференцията „Здраве и безопасност на работното място“. Събитието, което се организира от индустриален клъстер „Средногорие“, се проведе на 12 октомври 2017 година в Интер Експо център.

Конференцията събра на едно място представители на индустриални предприятия, технологични и инженерингови компании, експерти в индустриалния сектор, екологичната безопасност, устойчивото развитие и много други, които представиха добри практики и съвременни политики за осигуряване на безопасна и благоприятна работна среда, чрез ефективно въвеждане на действия за превенция на риска при работа. Експертът от ЗАД „Армеец“ изнесе презентация на тема „Превенцията има значение. Ролята на застраховката при злополука на работното място“, в която представи параметрите и ползите за работодателите и служителите.

В събитието взеха участие още членове на клъстъра и представители на големи компании, сред които Аурубис България“, „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ „Геотехмин“ и много други, които споделиха пред аудиторията свои ценни наблюдения и препоръки за превенция на трудови злополуки.