en ru
image image

ЗАД „Армеец“ отбелязва 25 години като дългогодишен лидер в автомобилното застраховане

25 logo

На 11 април преди четвърт век e създадено едно от най-големите и успешни застрахователни дружества в България – ЗАД „Армеец“. Днес компанията отбелязва 25 години като утвърден лидер в Каско застраховането, като застраховател, предлагащ богата гама от застрахователни продукти, с развита клонова мрежа от 53 агенции и 34 представителства на територията на цялата страна и широка дистрибуторска мрежа.

ЗАД „Армеец“ е емблема на застраховането в България, а това се дължи на ценностите, които следваме и защитаваме. Честност, грижа към клиента, професионализъм, иновация и ефективност - това са основите, на които се гради работата ни и на което дължим успеха на компанията вече 25 години. За тези години постигнахме много, спечелихме много отличия, но най-престижната награда, която завоювахме, е доверието на нашите клиенти и партньори.

За мен и нашия екип е огромна радост и привилегия да отбележим този етап от развитието на „Армеец“, като гледаме напред към следващите 25 години с нови идеи и много енергия.“, каза изпълнителният директор на ЗАД „Армеец“ Константин Велев.

През годините ЗАД „Армеец“ следва девиза си „Храбро, твърдо, почтено“. Стремежът на дружеството е да надхвърля постоянно очакванията на клиентите чрез точност и бързина при сключване на полиците, навременно изплащане на застрахователните обезщетения.

Компанията е печелила престижни отличия, сред които „Най-коректният застраховател при изплащане на застрахователни обезщетения при имуществени вреди“, „Застраховател с най-добри продукти в автомобилното застраховане“, „Най-динамично развиващо се застрахователно дружество“ от ежегодните награди „Застраховател на годината“. През 2015 година завоюва и първото място в категория „Общо застраховане“, а през 2020 година е обявена и за любимия застрахователен бранд на потребителите в независимата потребителска онлайн класация „Любимите марки“.

ЗАД „Армеец“ следва дългосрочна стратегия в сферата на корпоративно - социалната ангажираност и подкрепя редица образователни проекти и каузи, спортни и природозащитнически инициативи.