en ru
image image

ЗАД „Армеец“ с иновативен процес по сертификация за застрахователните брокери

Velev

ЗАД „Армеец“ създаде нов изцяло дигитален и иновативен сертификационен процес за застрахователните брокери, чрез който ще могат да се подготвят и сертифицират в съответствие с изискванията и указанията на КФН. Обучителната платформа ПИОРА включва различни модули, като всеки един процес от самото обучение, тестовата част, оценката на познанията и сертифицирането ще се извършва изцяло дигитално. 

„ЗАД „Армеец“ е предпочитан застраховател в България, а това е в резултат на стремежа ни постоянно да удовлетворяваме потребностите на нашите клиенти. Стремим се към иновации и дигитализация на услугите, като за нас основен приоритет е квалификацията на служителите и партньорите ни. Създадохме изцяло дигитален сертификационен процес за застрахователните брокери, който е съобразен с изискванията на законодателството ни и същевременно отговаря на най-високите стандарти за интерактивно обучение и професионално развитие“, каза изпълнителният директор на ЗАД „Армеец“ Константин Велев.

Системата е достъпна за всички застрахователни брокери с активен договор за застрахователно посредничество със ЗАД „Армеец“. Повече детайли за този процес ще намерите в промо видеото - „Дигитална сертификация на застрахователни брокери“, както и на elearning.armeec.bg.