en ru
image image

ЗАД „Армеец“ с нова застраховка „Помощ при пътуване в България“

Pomosht_BG

Застрахователно акционерно дружество „Армеец“ пуска на пазара нов застрахователен продукт – „Помощ при пътуване в България“. Той се предлага от 1 юли и дава възможност на български и чуждестранни граждани с разрешение за дългосрочно или постоянно пребиваване в България, на възраст до 84 години, да се застраховат групово или индивидуално, преди да предприемат служебно, туристическо или пътуване от друг характер в страната.

Застраховката е подходяща за индивидуални клиенти, семейства, приятелски групи, туристически  дружества и агенции, клубове за туризъм и екстремни спортове, учебни заведения, организиращи ученически екскурзии, детски лагери, бели, зелени, сини училища.

Голямото предимство на „Помощ при пътуване в България“ е, че се сключва при условията на осигурен асистанс за територията на Република България, чрез който се осигурява надеждна застрахователна защита, като на разположение на застрахованите лица са 24-часов спешен център и денонощна телефонна линия.

Клиентите на дружеството ще имат възможност сами да избират за кои покрития и при какви лимити да се застраховат, в зависимост от потребностите си. Те ще могат да включат в застраховката си покритие за разходи по издирване, спасяване, оказване на първична медицинска помощ и транспорт на организации, ангажирани в действия по издирване и спасяване на застрахован (БЧК, Гражданска защита, Пожарна и др.), покритие за медицински разноски, репатриране и временна неработоспособност над 20 дни вследствие злополука, както и покритие за медицински разноски, репатриране и временна неработоспособност над 40 дни вследствие на акутно заболяване.

При настъпване на застрахователно събитие застрахованите могат да се възползват от опцията за директно заплащане от страна на застрахователя на ползваните медицински услуги и разходите за спасяване и издирване, което ще им осигури комфорт и спокойствие да пътуват необременени и да се отдадат пълноценно на любимите си занимания.