en ru
image image

ЗАД „Армеец“ се включи във Финансовата академия за ученици на ВУЗФ

VUZF

Експерт от застрахователната компания даде ценни съвети на ученици от цялата страна

Защо застраховането е важно и необходимо, какви са основните застрахователни продукти и какво е да работиш в сферата – по тези и още теми експерт от ЗАД „Армеец“ се включи в тазгодишната образователна безплатна Финансова академия за ученици на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).

На въпросите на младите участници в академията отговори Иван Ганчев, директор „Обучения“ в ЗАД „Армеец”. Той представи пред тях и специална презентация, в рамките на която ги запозна с основните понятия на един застрахователен продукт, видовете застраховки, с които като млади хора вероятно биха се срещнали в ролята си на студенти, пътуващи, бъдещи служители, предприемачи, хора със самостоятелни домакинства и др.

Презентацията и участието на ЗАД „Армеец“ в академията премина при огромен интерес в дните между 21 и 25 февруари. Основната цел на инициативата на ВУЗФ бе да помогне на учениците да се докоснат до истинския корпоративен и бизнес свят и да открият най-подходящата за тях сфера на професионално развитие.

В ЗАД „Армеец“ сме щастливи, че имахме възможност да се включим във Финансовата академия. Развитието и подкрепата на образователни проекти и каузи в интерес на младите е част от дългосрочната корпоративно - социалната ангажираност на компанията.