en ru
image image

ЗАД „Армеец“ ще подкрепи развитието на младите таланти в застраховането

students

Тази година ЗАД „Армеец“ празнува важен етап от развитието си – през април месец компанията навършва 25 години от своето създаване. Като част от кампанията за отбелязване на годишнината си ЗАД „Армеец“ ще даде възможност на младежите, които искат да се развиват в сферата на застраховането, ставайки партньор на националния конкурс Млад застраховател на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).

Конкурсът стартира на 1 април и ще осигури на победителите възможността да се обучат и развиват професионално в застраховането. ЗАД „Армеец“ ще подари една стипендия за обучението на победителя за магистърската програма „Застрахователен бизнес и риск мениджмънт” на ВУЗФ и право на едномесечен стаж в дружеството.

Всеки, който иска да се включи в конкурса, може да го направи като се регистрира до 15 юли на сайта на ВУЗФ и подготви анализ по една от четири варианта на теми.

Право на участие в конкурса имат всички студенти от висши училища и колежи в България, независимо от степента и формата им на обучение, както и млади специалисти до 35 г., работещи в застрахователни компании и застрахователни брокери. Повече информация може да откриете в сайта на ВУЗФ.