en ru
image image

ЗАД „Армеец” спечели приза Застраховател на годината за 2015 година

Застраховарел на годината 2015

Компанията заслужи отличието в навечерието на тържеството по случай 20-тата си годишнина

Застрахователна компания „Армеец“ е „Застраховател на годината“ за 2015 година. Признанитето идва в навечерението на празника по повод 20-годишния юбилей на дружеството.

ЗАД „Армеец” спечели приза в конкуренция с „Алианц България” и „ДЗИ Общо застраховане”, които се класираха на второ място в категория „Общо застраховане“, а „Лев Инс“ зае третото място. Традиционно победителите се определят от експертно жури, съставено от представители на организаторите, по предварително анонсирани обективни критерии като пазарен дял, платени обезщетения, акумулирани премии и др.

 

Статуетката прие изпълнителният директор на ЗАД „Армеец“ Цветанка Крумова.

„Тази награда е още едно доказателство, че професионализмът и отношението към клиентите са най-важните предпоставки за успех в сектора на застраховането. Гордея се с екипа на ЗАД „Армеец”, благодарение на когото непрекъснато увеличаваме дела си на пазара и вече се утвърдихме като най-динамично развиващата се компания в бранша“, коментира тя.

 

„Армеец“ е лидер в застрахователния сектор от 2012 г. насам, с пазарен дял от над 13% в България. Компанията е на челна позиция в сегментите на общото застраховане и застраховки „Каско на МПС” и „Помощ при пътуване”.

 

Традиционните годишни награди „Застраховател на годината“, както и наградите „Пенсионноосигурително дружество на годината“, се проведоха за осма поредна година. Те се връчват от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски”, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване и Българската асоциация на застрахователните брокери.