en ru
image image

ЗАД Армеец връчва спортно оборудване на учениците от СПГЕ „Джон Атанасов”

sport

Идеята е добрият пример да стане традиция

На 13 юни 2012г. в двора на Софийската професионална гимназия по електроника „Джон Атанасов” се състоя празнично събитие. Директорът на училището инж. Иглика Неделчева, много учители и ученици, сред които и три от общо 21 спортни отбори, посрещнаха изпълнителните директори на ЗАД Армеец Румен Георгиев и Цветанка Крумова. На официалната церемония представителите на дружеството подариха на гимназията спортно оборудване и пособия за подобряване на спортната база на училището.

С тази инициатива ЗАД Армеец продължава дългогодишната си традиция да подпомага практикуването на спорт в училищата и да създава по-големи възможности на учениците чрез подобряване на материалната база и осъвременяване на оборудването.

СПГЕ „Джон Атанасов” бе логичен избор за дружеството, защото гимназията развива активна дейност не само в областта на професионалната подготовка на учениците, но също и в различните видове спорт. Отборите на училището ежегодно печелят награди от различни турнири, включително и международни. Със своята подкрепа ЗАД Армеец дава своя принос за по-добрата подготовка на учениците за постигане на нови успехи на спортните терени.

На неформална среща след събитието инж. Неделчева сподели пред изпълнителните директори на ЗАД Армеец актуалните проблеми на училището и ги информира за предстоящите програми в областта на професионалната подготовка на учениците.

Идеята на дружеството е тази дарителска акция да се превърне в традиция и пример за други компании.